Περιβάλλον

Θα πειστούμε ότι οι πολτικοί έχουν σοβαρό πρόγραμμα για το Περιβάλλον μόνον αν δούμε άμεσα εκστρατεία για την απομάκρυνση των πάσης φύσεως σκουπιδιών που έχουν κατακλύσει την Ελλάδα (2007)

Κρίση και Προοπτικές ...

Τίποτε δεν θα γίνει αν το κράτος δεν γνωρίζει επακριβώς και ανά πάσα στιγμή τι του γίνεται.
Οι σύγχρονες κοινωνίες το έχουν επιτύχει χάρις στις τηλεματικές τεχνολογίες, δηλαδή πληροφορικής και επικοινωνιακών δικτύων.
Οι άθλιοι των Αθηνών, έχουν επιτύχει εν μέσω παγκοσμίου κοσμογονίας, να έχουν αποτρέψει τις εφαρμογές στην Ελλάδα.
Τώρα, αυτό πρέπει να είναι το κύριο μέλημα της κυβέρνησης και το απόλυτο μέτρο επιβολής από την πλευρά της Ευρωπαϊκής Ενώσεως, προκειμένου η Ελλάδα να μην πτωχεύσει και να ανακάμψει (2008).

Οι απαιτήσεις των καιρών ...

Οι απαιτήσεις των καιρών ...
- Ως πολίτες απαιτούμε το πολιτικό σύστημα και στην Ελλάδα να εκσυγχρονιστεί και να ακολουθήσει καινοτόμους δρόμους συμμετοχής των πολιτών

- Ως πολίτες πιστεύουμε ότι όλοι μας πρέπει να επιστρέψουμε στην κοινωνία, ένα μικρό έστω μέρος των πραγμάτων που αποκτήσαμε στη ζωή μας



Τόσο απλά ...

«Το μυαλό είναι σαν αλεξίπτωτο, αν δεν είναι ανοικτό δε δουλεύει» (Φρανκ Ζάπα)


Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου 2017

Ζήτωσαν οι συνταξιούχοι …

Λύση με τροπολογία για την αποζημίωση των μελών του ΕΣΡ


Το πρόβλημα με την αποζημίωση των μελών του ΕΣΡ που καλούνται να επιστρέψουν τις συντάξεις που λάμβαναν επιλύει κυβερνητική τροπολογία, που εντάχθηκε στο νομοσχέδιο του υπουργείου Εσωτερικών, το οποίο ψηφίζεται αύριο από την Ολομέλεια της Βουλής.



Με την τροπολογία επεκτείνεται σε όλες τις ανεξάρτητες αρχές η δυνατότητα καταβολής ειδικής κατ’ αποκοπή μηνιαίας αποζημίωσης στους συνταξιούχους που υπηρετούν σε θέσεις της Προεδρίας της Δημοκρατίας, καθώς και σε θέσεις στο ΑΣΕΠ, την Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα και την Κεντρική νομοπαρασκευαστική Επιτροπή.(ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ, UPD:16:12, Τετάρτη, 22 Φεβρουαρίου 2017 16:07).

Αυτή η χώρα δεν θα πάει ποτέ μπροστά.

Όλες οι θέσεις πιασμένες για αόριστο χρόνο, χωρίς συνέπιες για αποτυχίες ή κακοδιαχείριση, πρώτες δουλειές να τους περιμένουν να γυρίσουν πίσω όταν απομακρυνθούν για κάποιο λόγο, παράλληλες συνταξάρες, διπλοθεσίτες ή πολυθεσίτες είναι ο κανόνας των διαπλεκόμενων με τους πολίτικούς, μάγκες. Ικανούς ή όχι.


Οι νέοι δεν έχουν καμιά ευκαιρία. Θα περιμένουν πάντα να γυρίσει ο τροχός. Αλλά μάλλον μάταια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου