Περιβάλλον

Θα πειστούμε ότι οι πολτικοί έχουν σοβαρό πρόγραμμα για το Περιβάλλον μόνον αν δούμε άμεσα εκστρατεία για την απομάκρυνση των πάσης φύσεως σκουπιδιών που έχουν κατακλύσει την Ελλάδα (2007)

Κρίση και Προοπτικές ...

Τίποτε δεν θα γίνει αν το κράτος δεν γνωρίζει επακριβώς και ανά πάσα στιγμή τι του γίνεται.
Οι σύγχρονες κοινωνίες το έχουν επιτύχει χάρις στις τηλεματικές τεχνολογίες, δηλαδή πληροφορικής και επικοινωνιακών δικτύων.
Οι άθλιοι των Αθηνών, έχουν επιτύχει εν μέσω παγκοσμίου κοσμογονίας, να έχουν αποτρέψει τις εφαρμογές στην Ελλάδα.
Τώρα, αυτό πρέπει να είναι το κύριο μέλημα της κυβέρνησης και το απόλυτο μέτρο επιβολής από την πλευρά της Ευρωπαϊκής Ενώσεως, προκειμένου η Ελλάδα να μην πτωχεύσει και να ανακάμψει (2008).

Οι απαιτήσεις των καιρών ...

Οι απαιτήσεις των καιρών ...
- Ως πολίτες απαιτούμε το πολιτικό σύστημα και στην Ελλάδα να εκσυγχρονιστεί και να ακολουθήσει καινοτόμους δρόμους συμμετοχής των πολιτών

- Ως πολίτες πιστεύουμε ότι όλοι μας πρέπει να επιστρέψουμε στην κοινωνία, ένα μικρό έστω μέρος των πραγμάτων που αποκτήσαμε στη ζωή μαςΤόσο απλά ...

«Το μυαλό είναι σαν αλεξίπτωτο, αν δεν είναι ανοικτό δε δουλεύει» (Φρανκ Ζάπα)


Δευτέρα, 20 Φεβρουαρίου 2017

Ενδιαφέρουσα συζήτηση …

Στις 16 Φεβρουαρίου 2017, είχε τη καλοσύνη να μας παραχωρήσει αρκετό χρόνο ο δήμαρχος Παπάγου Χολαργού κ. Ηλιας Αποστολόπουλος, για να συζητήσουμε τις δυνατότητες εφαρμογής της ιδέας των Σύγχρονων Ασκληπιακών Πάρκων, στο Μητροπολιτικό Πάρκο Γουδή.


Η συζήτηση ήταν ενδιαφέρουσα και εποικοδομητική και προλείανε το έδαφος – ελπίζουμε - για περαιτέρω συζητήσεις και αναθέρμανσης της προτάσεως του 1994, του τότε αν. καθ. κ. Δημητρίου Σωτηρίου, της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών.
Δημοσίευση σχολίου