Περιβάλλον

Θα πειστούμε ότι οι πολτικοί έχουν σοβαρό πρόγραμμα για το Περιβάλλον μόνον αν δούμε άμεσα εκστρατεία για την απομάκρυνση των πάσης φύσεως σκουπιδιών που έχουν κατακλύσει την Ελλάδα (2007)

Κρίση και Προοπτικές ...

Τίποτε δεν θα γίνει αν το κράτος δεν γνωρίζει επακριβώς και ανά πάσα στιγμή τι του γίνεται.
Οι σύγχρονες κοινωνίες το έχουν επιτύχει χάρις στις τηλεματικές τεχνολογίες, δηλαδή πληροφορικής και επικοινωνιακών δικτύων.
Οι άθλιοι των Αθηνών, έχουν επιτύχει εν μέσω παγκοσμίου κοσμογονίας, να έχουν αποτρέψει τις εφαρμογές στην Ελλάδα.
Τώρα, αυτό πρέπει να είναι το κύριο μέλημα της κυβέρνησης και το απόλυτο μέτρο επιβολής από την πλευρά της Ευρωπαϊκής Ενώσεως, προκειμένου η Ελλάδα να μην πτωχεύσει και να ανακάμψει (2008).

Οι απαιτήσεις των καιρών ...

Οι απαιτήσεις των καιρών ...
- Ως πολίτες απαιτούμε το πολιτικό σύστημα και στην Ελλάδα να εκσυγχρονιστεί και να ακολουθήσει καινοτόμους δρόμους συμμετοχής των πολιτών

- Ως πολίτες πιστεύουμε ότι όλοι μας πρέπει να επιστρέψουμε στην κοινωνία, ένα μικρό έστω μέρος των πραγμάτων που αποκτήσαμε στη ζωή μαςΤόσο απλά ...

«Το μυαλό είναι σαν αλεξίπτωτο, αν δεν είναι ανοικτό δε δουλεύει» (Φρανκ Ζάπα)


Δευτέρα, 6 Φεβρουαρίου 2017

Έκπληξη πρώτου μεγέθους …

Μας κάνει εντύπωση η σκληρή γλώσσα που υιοθετούν άκριτα, προσβλητικά και χωρίς να υπολογίζουν τις επιπτώσεις τα ΜΜΕ και οι απανταχού δημοσιογράφοι, εναντίον του προέδρου των ΗΠΑ Ντόναλτ Τράμπ και των συνεργατών του.

Δε λέμε ο λαϊκισμός είναι όχημα προσπορισμού ωφελημάτων και πλούτου, τον οποίο αξιοποίησε και ο πλανητάρχης.
Αλλά περιμέναμε καλύτερη συμπεριφορά από εφημερίδες, περιοδικά, αναλύσεις, άρθρα, κανάλια της τιβί και ραδιοφώνων, τα οποία κόπτονται υπέρ της δεοντολογίας και των αρχών της ορθής και αντικειμενικής συμπεριφοράς απέναντι σε όλους.

Τα πράγματα μάλλον θα χειροτερεύουν και θα την πληρώσουν ως συνήθως οι καλοί και οι οικονομικά ασθενείς.
Δημοσίευση σχολίου