Περιβάλλον

Θα πειστούμε ότι οι πολτικοί έχουν σοβαρό πρόγραμμα για το Περιβάλλον μόνον αν δούμε άμεσα εκστρατεία για την απομάκρυνση των πάσης φύσεως σκουπιδιών που έχουν κατακλύσει την Ελλάδα (2007)

Κρίση και Προοπτικές ...

Τίποτε δεν θα γίνει αν το κράτος δεν γνωρίζει επακριβώς και ανά πάσα στιγμή τι του γίνεται.
Οι σύγχρονες κοινωνίες το έχουν επιτύχει χάρις στις τηλεματικές τεχνολογίες, δηλαδή πληροφορικής και επικοινωνιακών δικτύων.
Οι άθλιοι των Αθηνών, έχουν επιτύχει εν μέσω παγκοσμίου κοσμογονίας, να έχουν αποτρέψει τις εφαρμογές στην Ελλάδα.
Τώρα, αυτό πρέπει να είναι το κύριο μέλημα της κυβέρνησης και το απόλυτο μέτρο επιβολής από την πλευρά της Ευρωπαϊκής Ενώσεως, προκειμένου η Ελλάδα να μην πτωχεύσει και να ανακάμψει (2008).

Οι απαιτήσεις των καιρών ...

Οι απαιτήσεις των καιρών ...
- Ως πολίτες απαιτούμε το πολιτικό σύστημα και στην Ελλάδα να εκσυγχρονιστεί και να ακολουθήσει καινοτόμους δρόμους συμμετοχής των πολιτών

- Ως πολίτες πιστεύουμε ότι όλοι μας πρέπει να επιστρέψουμε στην κοινωνία, ένα μικρό έστω μέρος των πραγμάτων που αποκτήσαμε στη ζωή μας



Τόσο απλά ...

«Το μυαλό είναι σαν αλεξίπτωτο, αν δεν είναι ανοικτό δε δουλεύει» (Φρανκ Ζάπα)


Τρίτη 28 Φεβρουαρίου 2017

Νέος ρόλος για τα συμπαθητικά τετράποδα …

Φλώρινα: Μετέφερε ακατέργαστη κάνναβη με γαϊδούρια

313 κιλά αλβανικό χασισάκι σε ταξιδιωτικούς σάκους στην Ελλάδα ΝΑΥΤΕΜΠΙΡΙΚΗ 26 Φεβρουαρίου 2017
Σε ταξιδιωτικούς σάκους που μετέφερε με τέσσερα γαϊδούρια μετέφερε 21χρονος περίπου 313 κιλά ακατέργαστης κάνναβης. Ο άντρας συνελήφθη το Σάββατο σε δασική περιοχή του Ανταρτικού Φλώρινας, από αστυνομικούς των τμημάτων φύλαξης Κρυσταλλοπηγής και Πρεσπών.

Ο δράστης εντοπίστηκε να έχει μπει παράνομα στη χώρα μας και να μεταφέρει μαζί με άλλα δύο άτομα, τα οποία αναζητούνται, τους ταξιδιωτικούς σάκους.

Οι άλλοι δύο δράστες εκμεταλλευόμενοι το δύσβατο καθώς επίσης και τις καιρικές συνθήκες που επικρατούσαν στην περιοχή, την πυκνή ομίχλη και τη βροχή, διέφυγαν της σύλληψης και αναζητούνται. (ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ, UPD:15:23, Κυριακή, 26 Φεβρουαρίου 2017 12:49).


Έχουμε συνηθίσει να ανακαλούμε τους γαϊδάρους συμπαθητικά τετράποδα. Και εδώ και καιρό δημοσιεύματα αναφέρουν ότι το είδος φαίνεται να βρίσκεται υπό εξαφάνιση, μια και δεν υπάρχουν πλέον ρόλοι για αυτά.

Εξαίρεση αποτελεί η μάλλον πρόσφατη ανακάλυψη για την ποιότητα του γάλακτος των θηλυκών γαϊδάρων και έτσι μερικοί τα εκτρέφουν για το γάλα τους.

Ωστόσο ευφάνταστοι Αλβανοί επιχειρηματίες, με τους οποίους λογικά συνεργάζονται αρμονικά οι δικοί μας αντίστοιχοι, βρήκαν νέο ρόλο για αυτά. Και έτσι ελπίζεται η συμπαθητική τάξις των γαϊδάρων να ανακάμψει.

Ο Αλβανοί στην πρωτοπορία της Ευρώπης. Θαυμάσια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου