Περιβάλλον

Θα πειστούμε ότι οι πολτικοί έχουν σοβαρό πρόγραμμα για το Περιβάλλον μόνον αν δούμε άμεσα εκστρατεία για την απομάκρυνση των πάσης φύσεως σκουπιδιών που έχουν κατακλύσει την Ελλάδα (2007)

Κρίση και Προοπτικές ...

Τίποτε δεν θα γίνει αν το κράτος δεν γνωρίζει επακριβώς και ανά πάσα στιγμή τι του γίνεται.
Οι σύγχρονες κοινωνίες το έχουν επιτύχει χάρις στις τηλεματικές τεχνολογίες, δηλαδή πληροφορικής και επικοινωνιακών δικτύων.
Οι άθλιοι των Αθηνών, έχουν επιτύχει εν μέσω παγκοσμίου κοσμογονίας, να έχουν αποτρέψει τις εφαρμογές στην Ελλάδα.
Τώρα, αυτό πρέπει να είναι το κύριο μέλημα της κυβέρνησης και το απόλυτο μέτρο επιβολής από την πλευρά της Ευρωπαϊκής Ενώσεως, προκειμένου η Ελλάδα να μην πτωχεύσει και να ανακάμψει (2008).

Οι απαιτήσεις των καιρών ...

Οι απαιτήσεις των καιρών ...
- Ως πολίτες απαιτούμε το πολιτικό σύστημα και στην Ελλάδα να εκσυγχρονιστεί και να ακολουθήσει καινοτόμους δρόμους συμμετοχής των πολιτών

- Ως πολίτες πιστεύουμε ότι όλοι μας πρέπει να επιστρέψουμε στην κοινωνία, ένα μικρό έστω μέρος των πραγμάτων που αποκτήσαμε στη ζωή μαςΤόσο απλά ...

«Το μυαλό είναι σαν αλεξίπτωτο, αν δεν είναι ανοικτό δε δουλεύει» (Φρανκ Ζάπα)


Δευτέρα, 6 Φεβρουαρίου 2017

Είμαι κατάπληκτος και υπέρ του υπουργού κ. Μουζάλα …

Είδαμε στην τηλεόραση τι συνέβη σήμερα Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου 2017, στο Ελληνικό, εκεί που διαβιούν λαθρομετανάστες, ίσως και πρόσφυγες.

Δεν είναι  δυνατόν να προπηλακίζεται υπουργός της Ελληνικής Δημοκρατίας από σχετικά καλοντυμένους και καλοζωισμένους ξένους με μικρά παιδιά συζύγους ή φίλες, να δηλώνουν ψέματα ότι κάνουν απεργία πείνας και να απαιτούν με περισσό θράσος, χωρίς να αναγνωρίζουν την προσφορά των Ελλήνων, να ικανοποιηθούν αιτήματά τους τα οποία και μάλιστα θέλουν και να επιβάλλουν.

Κανείς δε λέει ότι η κατάσταση είναι καλή. Αλλά μόνοι τους την επέλεξαν και τώρα θέλουν να ζουν εις βάρος των Ελλήνων πολιτών, να κάνουν ότι θέλουν και να μη δίνουν λογαριασμό σε κανένα.

Το κράτος έπρεπε να συλλάβει αμέσως του πρωταιτίους και να τους απελάσει, χωρίς δεύτερη κουβέντα.

ΥΓ: Οι περιγραφές και η στάση των υπαλλήλων του δελτίου ειδήσεων των 8 στο κανάλι ΣΤΑΡ ήταν επιεικώς απαράδεκτες
Δημοσίευση σχολίου