Περιβάλλον

Θα πειστούμε ότι οι πολτικοί έχουν σοβαρό πρόγραμμα για το Περιβάλλον μόνον αν δούμε άμεσα εκστρατεία για την απομάκρυνση των πάσης φύσεως σκουπιδιών που έχουν κατακλύσει την Ελλάδα (2007)

Κρίση και Προοπτικές ...

Τίποτε δεν θα γίνει αν το κράτος δεν γνωρίζει επακριβώς και ανά πάσα στιγμή τι του γίνεται.
Οι σύγχρονες κοινωνίες το έχουν επιτύχει χάρις στις τηλεματικές τεχνολογίες, δηλαδή πληροφορικής και επικοινωνιακών δικτύων.
Οι άθλιοι των Αθηνών, έχουν επιτύχει εν μέσω παγκοσμίου κοσμογονίας, να έχουν αποτρέψει τις εφαρμογές στην Ελλάδα.
Τώρα, αυτό πρέπει να είναι το κύριο μέλημα της κυβέρνησης και το απόλυτο μέτρο επιβολής από την πλευρά της Ευρωπαϊκής Ενώσεως, προκειμένου η Ελλάδα να μην πτωχεύσει και να ανακάμψει (2008).

Οι απαιτήσεις των καιρών ...

Οι απαιτήσεις των καιρών ...
- Ως πολίτες απαιτούμε το πολιτικό σύστημα και στην Ελλάδα να εκσυγχρονιστεί και να ακολουθήσει καινοτόμους δρόμους συμμετοχής των πολιτών

- Ως πολίτες πιστεύουμε ότι όλοι μας πρέπει να επιστρέψουμε στην κοινωνία, ένα μικρό έστω μέρος των πραγμάτων που αποκτήσαμε στη ζωή μας



Τόσο απλά ...

«Το μυαλό είναι σαν αλεξίπτωτο, αν δεν είναι ανοικτό δε δουλεύει» (Φρανκ Ζάπα)


Δευτέρα 1 Μαρτίου 2010

Τώρα εξηγείται …


Διαβάσαμε στην ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ στις 21 Φεβρουαρίου 2010 στη στήλη Yποθέσεις, του κ. Παντελή Μπουκάλα, με τίτλο http://news.kathimerini.gr/kathnews/images/dot_clear.gifΟ Αίολος, η Αριάδνη και ο Αντισθένης, «Αριάδνη και Αίολος. Εμ πώς αλλιώς, αν όχι αρχαιοπρεπέστατα, θα βαφτίζονταν οι λυκοσυμφωνίες των ελληνικών κυβερνήσεων μετά το 2001 και ώς το 2009 με τους καλούς καγαθούς τραπεζίτες της Γουόλ Στριτ, να μας δανείσουν με υπέρογκα επιτόκια (και με αντάλλαγμα σε τέλη αεροδρομίων ή σε κέρδη σε τυχερά παιχνίδια), ώστε, με τη διαβόητη «δημιουργική λογιστική» μας, να κοροϊδέψουμε αυτούς που εντελώς λαθεμένα συνεχίζουμε να θεωρούμε κουτόφραγκους; …»

Δηλαδή δεν θα απαλλαγούμε ούτε εμείς ούτε ο τουρισμός, από το Σπατόσημο πριν περάσουν 30 χρόνια ή κάτι τέτοιο.

Αν κάνουμε λάθος να μας εξηγήσουν οι αρμόδιοι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου