Περιβάλλον

Θα πειστούμε ότι οι πολτικοί έχουν σοβαρό πρόγραμμα για το Περιβάλλον μόνον αν δούμε άμεσα εκστρατεία για την απομάκρυνση των πάσης φύσεως σκουπιδιών που έχουν κατακλύσει την Ελλάδα (2007)

Κρίση και Προοπτικές ...

Τίποτε δεν θα γίνει αν το κράτος δεν γνωρίζει επακριβώς και ανά πάσα στιγμή τι του γίνεται.
Οι σύγχρονες κοινωνίες το έχουν επιτύχει χάρις στις τηλεματικές τεχνολογίες, δηλαδή πληροφορικής και επικοινωνιακών δικτύων.
Οι άθλιοι των Αθηνών, έχουν επιτύχει εν μέσω παγκοσμίου κοσμογονίας, να έχουν αποτρέψει τις εφαρμογές στην Ελλάδα.
Τώρα, αυτό πρέπει να είναι το κύριο μέλημα της κυβέρνησης και το απόλυτο μέτρο επιβολής από την πλευρά της Ευρωπαϊκής Ενώσεως, προκειμένου η Ελλάδα να μην πτωχεύσει και να ανακάμψει (2008).

Οι απαιτήσεις των καιρών ...

Οι απαιτήσεις των καιρών ...
- Ως πολίτες απαιτούμε το πολιτικό σύστημα και στην Ελλάδα να εκσυγχρονιστεί και να ακολουθήσει καινοτόμους δρόμους συμμετοχής των πολιτών

- Ως πολίτες πιστεύουμε ότι όλοι μας πρέπει να επιστρέψουμε στην κοινωνία, ένα μικρό έστω μέρος των πραγμάτων που αποκτήσαμε στη ζωή μας



Τόσο απλά ...

«Το μυαλό είναι σαν αλεξίπτωτο, αν δεν είναι ανοικτό δε δουλεύει» (Φρανκ Ζάπα)


Κυριακή 15 Ιουλίου 2012

Μάχη με πυροβολισμούς αστυνομικών και αλλοδαπών που έκλεβαν καλώδια της ΔΕΗ …

«… Μάχες διαρκείας, με ανταλλαγή πυροβολισμών και άγρια καταδίωξη, που διήρκεσαν αρκετές ώρες τα ξημερώματα στην Βοιωτία, κατέληξαν στην αποκάλυψη οργανωμένης σπείρας αλλοδαπών, η οποία έκλεβε χάλκινα καλώδια από μετασχηματιστές της ΔΕΗ, τα μέλη της οποίας δεν δίστασαν να πυροβολήσουν σε τρεις διαφορετικές περιπτώσεις εναντίον των αστυνομικών.

Τελικά, μετά από εκτεταμένες έρευνες και περιπετειώδεις επιχειρήσεις, οι αστυνομικές δυνάμεις κατάφεραν να συλλάβουν έναν 26χρονο Πακιστανό, ενώ αναζητούνται άλλοι επτά συνεργοί του, (έξι Πακιστανοί ηλικίας από 22 έως 44 ετών και ένας 36χρονος Ουκρανός).

Από την προανάκριση που ακολούθησε, προέκυψε ότι ο 26χρονος είναι μέλος οκταμελούς εγκληματικής ομάδας, η οποία είχε συσταθεί προ τριμήνου περίπου και δραστηριοποιούταν στην περιοχή της Βοιωτίας στην κλοπή καλωδίων χαλκού από μετασχηματιστές της Δ.Ε.Η., τα οποία στη συνέχεια πωλούσαν, αποκομίζοντας σημαντικά κέρδη..» (ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ, ΑΠΕ Σάββατο, 14 Ιουλίου 2012).

Κύριοι της Αστυνομίας, των υπουργείων Δικαιοσύνης, Δημοσίας Τάξεως, Εσωτερικών, Εθ. Αμύνης, της ανεξάρτητης Δικαιοσύνης και χιλιάδων άλλων αρμόδιων και ανεύθυνων φορέων, οι αλλοδαποί «επιχειρηματίες» αυτοί που ευδοκιμούν μόνον στην Ελλάδα, πωλούσαν - λέει η είδηση - τα κλοπιμαία αποκομίζοντας σημαντικά κέρδη. Οι κλεπταποδόχοι είναι προφανώς ήδη γνωστοί, αλλά και εξαιρετικά εύκολο να εντοπιστούν. Και επειδή δεν τους εντοπίζει ούτε τους ενοχλεί κάνεις, προφανώς έχουν πολύ μεγάλες πλάτες και προσβάσεις στα κλιμάκια λήψεως αποφάσεων. Και έτσι συνεχίζουν για χρόνια το επικερδές επιχειρηματικό τους έργο.

Ελπίζουμε ότι επί τέλους κάτι θα πάει στραβά και θα αποκαλυφθούν όχι οι κλεπταποδόχοι, αλλά οι προστάτες τους.

Και τότε αλλοίμονο σε πολλούς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου