Περιβάλλον

Θα πειστούμε ότι οι πολτικοί έχουν σοβαρό πρόγραμμα για το Περιβάλλον μόνον αν δούμε άμεσα εκστρατεία για την απομάκρυνση των πάσης φύσεως σκουπιδιών που έχουν κατακλύσει την Ελλάδα (2007)

Κρίση και Προοπτικές ...

Τίποτε δεν θα γίνει αν το κράτος δεν γνωρίζει επακριβώς και ανά πάσα στιγμή τι του γίνεται.
Οι σύγχρονες κοινωνίες το έχουν επιτύχει χάρις στις τηλεματικές τεχνολογίες, δηλαδή πληροφορικής και επικοινωνιακών δικτύων.
Οι άθλιοι των Αθηνών, έχουν επιτύχει εν μέσω παγκοσμίου κοσμογονίας, να έχουν αποτρέψει τις εφαρμογές στην Ελλάδα.
Τώρα, αυτό πρέπει να είναι το κύριο μέλημα της κυβέρνησης και το απόλυτο μέτρο επιβολής από την πλευρά της Ευρωπαϊκής Ενώσεως, προκειμένου η Ελλάδα να μην πτωχεύσει και να ανακάμψει (2008).

Οι απαιτήσεις των καιρών ...

Οι απαιτήσεις των καιρών ...
- Ως πολίτες απαιτούμε το πολιτικό σύστημα και στην Ελλάδα να εκσυγχρονιστεί και να ακολουθήσει καινοτόμους δρόμους συμμετοχής των πολιτών

- Ως πολίτες πιστεύουμε ότι όλοι μας πρέπει να επιστρέψουμε στην κοινωνία, ένα μικρό έστω μέρος των πραγμάτων που αποκτήσαμε στη ζωή μας



Τόσο απλά ...

«Το μυαλό είναι σαν αλεξίπτωτο, αν δεν είναι ανοικτό δε δουλεύει» (Φρανκ Ζάπα)


Τρίτη 11 Σεπτεμβρίου 2012

Τίτλοι τέλους για τη τηλεόραση του 902 …


«.. Την παύση της λειτουργίας της τηλεόρασης του «902», για οικονομικούς λόγους, ανακοίνωσε επισήμως το ΚΚΕ . Όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση του Περισσού, με απόφαση της Κεντρικής Επιτροπής, η τηλεόραση του «902» παύει να μεταδίδει το πρόγραμμά της, εξαιτίας του ιδιαίτερα μεγάλου κόστους λειτουργίας της με τη μετάβαση στην ψηφιακή τηλεόραση.
 Στρατός του ΠΑΜΕ έξω από τον 902 ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ 11 Σεπτ 2012
«Παρά τις προσπάθειες που έγιναν το προηγούμενο χρονικό διάστημα, ώστε να μπορεί να λειτουργεί ο τηλεοπτικός σταθμός, αυτό σήμερα είναι αδύνατο για οικονομικούς λόγους», αναφέρεται στην ανακοίνωση και σημειώνεται πως η ΚΕ είχε ήδη ενημερώσει, εδώ και περισσότερο από ένα χρόνο, όλα τα κομματικά όργανα και τις ΚΟΒ για τις δυσκολίες και το ενδεχόμενο να σταματήσει η λειτουργία της τηλεόρασης του «902».( NAFTEMPORIKI.GR Τρίτη, 11 Σεπτεμβρίου 2012).
Σύμφωνα με τις πάγιες και ακλόνητές πεποιθήσεις του ΚΚΕ, της ιδεολογίας του που μας πουλά χρόνια τώρα, συμφώνα με τις στρατιωτικής φύσεως επιχειρήσεις και μάχες του ΠΑΜΕ και των άλλων δημοκρατικών παραφυάδων του, αναμένουμε να γίνουν τα εξής:
1.     Κατάληψη των εγκαταστάσεων του 902 από τους εργαζομένους
2.     Συνέχιση της μισθοδοσίας των εργαζομένων  και επίσχεση εργασίας
3.     Καταδίκη από το ΚΚΕ, το ΠΑΜΕ και λοιπούς για την άθλια εργοδοσία, την πλουτοκρατία (αφού διαθέτει μέσα παραγωγής, καπιταλιστικής προέλευσης και γνώμονα το κέρδος)
4.     Κάλεσμα για συμπαράταξη άλλων εργαζομένων στους συντρόφους απολυμένους του 902 και διαδήλωση στο κέντρο της Αθήνας
Έτσι θα δούμε επί τέλους συμφωνία έργων και λόγων και σθεναρή συμπαράταξη προς τις αρχές και τις πεποιθήσεις της κας Αλέκας, του κ. Μαντρέκα, του κ. Μαίλη, του κ. Παφίλη  και των συντρόφων αγωνιστών του καναπέ και ανερυθρίαστων εκμεταλλευτών του καπιταλιστικού συστήματος, εν ονόματι της λαϊκής κυριαρχίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου