Περιβάλλον

Θα πειστούμε ότι οι πολτικοί έχουν σοβαρό πρόγραμμα για το Περιβάλλον μόνον αν δούμε άμεσα εκστρατεία για την απομάκρυνση των πάσης φύσεως σκουπιδιών που έχουν κατακλύσει την Ελλάδα (2007)

Κρίση και Προοπτικές ...

Τίποτε δεν θα γίνει αν το κράτος δεν γνωρίζει επακριβώς και ανά πάσα στιγμή τι του γίνεται.
Οι σύγχρονες κοινωνίες το έχουν επιτύχει χάρις στις τηλεματικές τεχνολογίες, δηλαδή πληροφορικής και επικοινωνιακών δικτύων.
Οι άθλιοι των Αθηνών, έχουν επιτύχει εν μέσω παγκοσμίου κοσμογονίας, να έχουν αποτρέψει τις εφαρμογές στην Ελλάδα.
Τώρα, αυτό πρέπει να είναι το κύριο μέλημα της κυβέρνησης και το απόλυτο μέτρο επιβολής από την πλευρά της Ευρωπαϊκής Ενώσεως, προκειμένου η Ελλάδα να μην πτωχεύσει και να ανακάμψει (2008).

Οι απαιτήσεις των καιρών ...

Οι απαιτήσεις των καιρών ...
- Ως πολίτες απαιτούμε το πολιτικό σύστημα και στην Ελλάδα να εκσυγχρονιστεί και να ακολουθήσει καινοτόμους δρόμους συμμετοχής των πολιτών

- Ως πολίτες πιστεύουμε ότι όλοι μας πρέπει να επιστρέψουμε στην κοινωνία, ένα μικρό έστω μέρος των πραγμάτων που αποκτήσαμε στη ζωή μας



Τόσο απλά ...

«Το μυαλό είναι σαν αλεξίπτωτο, αν δεν είναι ανοικτό δε δουλεύει» (Φρανκ Ζάπα)


Τρίτη 18 Σεπτεμβρίου 2012

Βαρεθήκαμε τα ευφάνταστα σενάρια λειτουργίας του κράτους …


«… Όπως προκύπτει από τα στοιχεία που δημοσιοποίησε το ΙΚΑ, σε σύνολο 221 περιπτώσεων επιδοματούχων που επανεξετάστηκαν, το ποσοστό των μη τυφλών ανέρχεται στο 82,35%, ενώ το 17,65% των περιπτώσεων ήταν όντως τυφλοί. Το συνολικό ποσοστό των μη τυφλών είναι ωστόσο ακόμη μεγαλύτερο, δεδομένου ότι από τους 388 επιδοματούχους που εκλήθησαν για έλεγχο δεν προσήλθαν οι 146 (δηλαδή το 37,63% των κληθέντων).

Αναλυτικότερα, σύμφωνα με το ΙΚΑ, από τα 221 άτομα που εξετάστηκαν, διαπιστώθηκε ότι 34 ήταν τυφλοί εφ’ όρου ζωής, πέντε ήταν τυφλοί για ένας έτος, ενώ οι 182 δεν ήταν τυφλοί…» (NAFTEMPORIKI.GR Δευτέρα, 17 Σεπτεμβρίου 2012).
Ανακοινώσεις μόνον για ηρεμεί ο μεγάλος θυμός των ταλαίπωρων ελλήνων και να έχει κάτι να συζητά και να εκτονώνεται.
Τσιμουδιά οι άθλιοι αρμόδιοι για επίορκους ιατρούς, επίορκους προϊσταμένους και διευθυντές, επίορκους  επιθεωρητές, επίορκους διοικητές και παραδιοικητές ΙΚΑ, επίορκους προϊσταμένους στα Υπουργεία Υγείας και Εργασίας, αδιάφορους έως συνενόχους υπαλλήλους στις Στατιστικές μονάδες των ανωτέρω και της Εθνικής Στατιστικής Αρχής, κουφούς και - εκεί να δεις - στραβούς εισαγγελείς και δικαιοσύνη φανταζί (ξεσαλωμένη πρόσφατα και στους δρόμους για τα δικά τους δίκαια).
Και βέβαια δεν υπάρχουν ονόματα – α ρε Δαφέρμο να ζήσεις χίλια χρόνια – δεν ακούμε απαίτηση επιστροφής των κλοπιμαίων, δεν ακούμε για κυρώσεις, για αφαίρεση αδειών ασκήσεως ιατρικού επαγγέλματος (αλήθεια ποιου επαγγέλματος, αφού το καταξευτέλισαν;).
Σιωπή και από τον λαλίστατο και εσχάτως κοινωνικοποιημένο ΙΣΑ και τον ΠΙΣ. Και τις παραφυάδες αυτών στη Ζάκυνθο τη Χίο και αλλαχού.
Όλα κανονικά. Προς θεού μη θιχτεί κανείς . Προσοχή μην αλλάξει τίποτε.
Αίσχος.

ΥΓ: Ο εκλεκτός κ. δήμαρχος Ζακύνθου περιφέρεται στις τιβί και λέει ότι και 30-40 τυφλοί του επανελέγχου στην Πάτρα, είδαν και πάλι το φως τους. Περιμένουμε τους κκ. εισαγγελείς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου