Περιβάλλον

Θα πειστούμε ότι οι πολτικοί έχουν σοβαρό πρόγραμμα για το Περιβάλλον μόνον αν δούμε άμεσα εκστρατεία για την απομάκρυνση των πάσης φύσεως σκουπιδιών που έχουν κατακλύσει την Ελλάδα (2007)

Κρίση και Προοπτικές ...

Τίποτε δεν θα γίνει αν το κράτος δεν γνωρίζει επακριβώς και ανά πάσα στιγμή τι του γίνεται.
Οι σύγχρονες κοινωνίες το έχουν επιτύχει χάρις στις τηλεματικές τεχνολογίες, δηλαδή πληροφορικής και επικοινωνιακών δικτύων.
Οι άθλιοι των Αθηνών, έχουν επιτύχει εν μέσω παγκοσμίου κοσμογονίας, να έχουν αποτρέψει τις εφαρμογές στην Ελλάδα.
Τώρα, αυτό πρέπει να είναι το κύριο μέλημα της κυβέρνησης και το απόλυτο μέτρο επιβολής από την πλευρά της Ευρωπαϊκής Ενώσεως, προκειμένου η Ελλάδα να μην πτωχεύσει και να ανακάμψει (2008).

Οι απαιτήσεις των καιρών ...

Οι απαιτήσεις των καιρών ...
- Ως πολίτες απαιτούμε το πολιτικό σύστημα και στην Ελλάδα να εκσυγχρονιστεί και να ακολουθήσει καινοτόμους δρόμους συμμετοχής των πολιτών

- Ως πολίτες πιστεύουμε ότι όλοι μας πρέπει να επιστρέψουμε στην κοινωνία, ένα μικρό έστω μέρος των πραγμάτων που αποκτήσαμε στη ζωή μας



Τόσο απλά ...

«Το μυαλό είναι σαν αλεξίπτωτο, αν δεν είναι ανοικτό δε δουλεύει» (Φρανκ Ζάπα)


Πέμπτη 6 Σεπτεμβρίου 2012

Η διοίκηση σαμποτάρει τη σύσταση των πειθαρχικών συμβουλίων. Αυστηρή εγκύκλιος …


 «… Aπρόθυμη να συναινέσει στη συγκρότηση των πειθαρχικών συμβουλίων, με βάση τις νέες διατάξεις, εμφανίζεται η κεντρική διοικητική ιεραρχία, εμμένοντας με αυτόν τον τρόπο στη διαιώνιση της ατιμωρησίας στο Δημόσιο. Αν και η διαδικασία σύστασης των νέων συμβουλίων, στα οποία σημειώνεται ότι δεν μετέχουν πλέον συνδικαλιστικοί εκπρόσωποι, θα έπρεπε να είχε ολοκληρωθεί έως τις 15 Ιουνίου, σχεδόν τρεις μήνες μετά, δεν έχει γίνει κανένα βήμα. Για να κάμψει την αδιαφορία της διοικητικής ιεραρχίας να συμμορφωθεί με τα προβλεπόμενα, ο γ.γ. του υπουργείου Διοικητικής Μεταρρύθμισης Δημ. Στεφάνου θέτει αυστηρό χρονοδιάγραμμα πέντε ημερών στους πολιτικούς προϊσταμένους των υπηρεσιών να πράξουν τα δέοντα και να τον ενημερώσουν σχετικά. Διευκρινίζει, επίσης, ότι «οι υποθέσεις που εκκρεμούν στα υφιστάμενα υπηρεσιακά συμβούλια διαβιβάζονται στα πειθαρχικά του νέου νόμου μέσα σε ένα μήνα από τη συγκρότησή τους». Η συγκρότηση των νέων συμβουλίων είναι κρίσιμης σημασίας, καθώς εκκρεμούν πολλές και σοβαρές πειθαρχικές υποθέσεις. Στα νέα πειθαρχικά συμβούλια πρέπει να συμμετέχουν δύο δικαστικοί λειτουργοί ή μέλη του Νομικού Συμβουλίου του Κράτους και τρεις υπηρεσιακοί παράγοντες με τον βαθμό του διευθυντή…» (ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ 06-09-12).

Τι θα πει αυστηρή εγκύκλιο κ. Στεφάνου;

Εφαρμόστε το νόμο ‘τώρα και στείλτε κάθε άθλιο που παραβαίνει το νόμο στη δικαιοσύνη για παράβαση καθήκοντος και υπόθαλψη εγκληματικών ενεργειών.

Αν καθυστερήσετε και άλλο με εγκυκλίους, υποδείξεις  και παρακάλια, τότε πρέπει  να διωχθείτε και εσείς για παράβαση καθήκοντος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου