Περιβάλλον

Θα πειστούμε ότι οι πολτικοί έχουν σοβαρό πρόγραμμα για το Περιβάλλον μόνον αν δούμε άμεσα εκστρατεία για την απομάκρυνση των πάσης φύσεως σκουπιδιών που έχουν κατακλύσει την Ελλάδα (2007)

Κρίση και Προοπτικές ...

Τίποτε δεν θα γίνει αν το κράτος δεν γνωρίζει επακριβώς και ανά πάσα στιγμή τι του γίνεται.
Οι σύγχρονες κοινωνίες το έχουν επιτύχει χάρις στις τηλεματικές τεχνολογίες, δηλαδή πληροφορικής και επικοινωνιακών δικτύων.
Οι άθλιοι των Αθηνών, έχουν επιτύχει εν μέσω παγκοσμίου κοσμογονίας, να έχουν αποτρέψει τις εφαρμογές στην Ελλάδα.
Τώρα, αυτό πρέπει να είναι το κύριο μέλημα της κυβέρνησης και το απόλυτο μέτρο επιβολής από την πλευρά της Ευρωπαϊκής Ενώσεως, προκειμένου η Ελλάδα να μην πτωχεύσει και να ανακάμψει (2008).

Οι απαιτήσεις των καιρών ...

Οι απαιτήσεις των καιρών ...
- Ως πολίτες απαιτούμε το πολιτικό σύστημα και στην Ελλάδα να εκσυγχρονιστεί και να ακολουθήσει καινοτόμους δρόμους συμμετοχής των πολιτών

- Ως πολίτες πιστεύουμε ότι όλοι μας πρέπει να επιστρέψουμε στην κοινωνία, ένα μικρό έστω μέρος των πραγμάτων που αποκτήσαμε στη ζωή μας



Τόσο απλά ...

«Το μυαλό είναι σαν αλεξίπτωτο, αν δεν είναι ανοικτό δε δουλεύει» (Φρανκ Ζάπα)


Κυριακή 17 Νοεμβρίου 2013

Είναι γελοίο η Ελλάδα να κυβερνάται από τα κωλοκάναλα …


Ζητούμε προκαταβολικά συγγνώμη, αλλά δεν βρίσκουμε κανένα καλύτερο χαρακτηρισμό.

Επί τους ουσίας, δεν είναι δυνατόν η κυβέρνηση να μην διαθέτει μηχανισμούς επίσημης ενημέρωσης και πληροφόρησης των πολιτών, αλλά να αφήνει τον εξαιρετικά σημαντικό αυτό ρόλο σε αυτοκλήτους μαϊντανούς πάσης φύσεως, πολύξερους για κάθε θέμα και πρόβλημα και με αδιαφανείς σκοπούς και στόχους.

Έχουμε επανειλημμένως γράψει για το θέμα αυτό (βλέπετε για παράδειγμα http://simpleandclear.blogspot.gr/2009/03/blog-post_8546.html), αλλά οι αρμόδιοι απαξιούν να κάνουν οτιδήποτε αλλά και να απαντήσουν. Συνεχίζουν δε προκλητικά και χυδαία να κάνουν ότι έκαναν όλα αυτά τα χρόνια και ιδιαίτερα εν μέσω κρίσεως και επαναστατικών αλλαγών επί τα χείρω στη καθημερινή ζωή των πολιτών.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα ο αχαρακτήριστος κυβερνητικός εκπρόσωπος, χωρίς λόγο, χωρίς άποψη, χωρίς λογική ενημέρωσης, απλά περιφερόμενος και λέγοντας εξυπνάδες κάθε φορά που γίνεται κάτι που θεωρεί εκείνος ότι πρέπει να απαντήσει. Κανένας επαγγελματισμός και καμιά στρατηγική επί του θέματος.

Επαναλαμβάνουμε ότι πρέπει  όλες οι σημαντικές μονάδες να έχουν εκπροσώπους τύπου, που θα ενημερώνουν υπεύθυνα και έγκυρα για όλες τις αποφάσεις και τα σχέδια.

Γίνετε επί τέλους πολιτισμένοι και ευρωπαίοι κκ. αρμόδιοι και αφήστε την άθλια και παλιά λογική σας στα σκουπίδια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου