Περιβάλλον

Θα πειστούμε ότι οι πολτικοί έχουν σοβαρό πρόγραμμα για το Περιβάλλον μόνον αν δούμε άμεσα εκστρατεία για την απομάκρυνση των πάσης φύσεως σκουπιδιών που έχουν κατακλύσει την Ελλάδα (2007)

Κρίση και Προοπτικές ...

Τίποτε δεν θα γίνει αν το κράτος δεν γνωρίζει επακριβώς και ανά πάσα στιγμή τι του γίνεται.
Οι σύγχρονες κοινωνίες το έχουν επιτύχει χάρις στις τηλεματικές τεχνολογίες, δηλαδή πληροφορικής και επικοινωνιακών δικτύων.
Οι άθλιοι των Αθηνών, έχουν επιτύχει εν μέσω παγκοσμίου κοσμογονίας, να έχουν αποτρέψει τις εφαρμογές στην Ελλάδα.
Τώρα, αυτό πρέπει να είναι το κύριο μέλημα της κυβέρνησης και το απόλυτο μέτρο επιβολής από την πλευρά της Ευρωπαϊκής Ενώσεως, προκειμένου η Ελλάδα να μην πτωχεύσει και να ανακάμψει (2008).

Οι απαιτήσεις των καιρών ...

Οι απαιτήσεις των καιρών ...
- Ως πολίτες απαιτούμε το πολιτικό σύστημα και στην Ελλάδα να εκσυγχρονιστεί και να ακολουθήσει καινοτόμους δρόμους συμμετοχής των πολιτών

- Ως πολίτες πιστεύουμε ότι όλοι μας πρέπει να επιστρέψουμε στην κοινωνία, ένα μικρό έστω μέρος των πραγμάτων που αποκτήσαμε στη ζωή μας



Τόσο απλά ...

«Το μυαλό είναι σαν αλεξίπτωτο, αν δεν είναι ανοικτό δε δουλεύει» (Φρανκ Ζάπα)


Κυριακή 19 Ιανουαρίου 2014

Εντοπισμός σκάφους με 34 μετανάστες στον Πατραϊκό Κόλπο …

Σκάφος στο οποίο επέβαιναν 34 μετανάστες εντοπίστηκε από πλωτό περιπολικό του Λιμενικού το πρωί στον Πατραϊκό Κόλπο.  
Όπως έγινε γνωστό, το σκάφος ήταν επαγγελματικό αλιευτικό το οποίο είχε κλαπεί. Οι μετανάστες μεταφέρθηκαν στο Λιμεναρχείο Πάτρας, ενώ διενεργείται προανάκριση. (Κυριακή, 19 Ιανουαρίου 2014).

Και ο εγώ ο αφελής νομίζω ότι, ότι κινείται στο Αιγαίο και στις ελληνικές θάλασσες, είναι κάτω από το άγρυπνο μάτι των ελλήνων θαλασσόλυκων του φοβερού υπουργείου ναυτιλίας και του τρομερού ΥΕΘΑ..

Θα μου πείτε αφού δεν μας ειδοποιούν τι θέλετε να κάνουμε;

Ορίστε, μόλις ετοιμάστηκαν οι άνθρωποι (διακινητές και λαθρομετανάστες) αμέσως ειδοποίησαν το λιμενικό, στην περιοχή του οποίους επιθυμούν να αράξουν.

Όλα καλά και όλα ωραία.

ΥΓ: Μήπως άλλαξε και η ορολογία (μετανάστες;) κκ. αρμόδιοι;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου