Περιβάλλον

Θα πειστούμε ότι οι πολτικοί έχουν σοβαρό πρόγραμμα για το Περιβάλλον μόνον αν δούμε άμεσα εκστρατεία για την απομάκρυνση των πάσης φύσεως σκουπιδιών που έχουν κατακλύσει την Ελλάδα (2007)

Κρίση και Προοπτικές ...

Τίποτε δεν θα γίνει αν το κράτος δεν γνωρίζει επακριβώς και ανά πάσα στιγμή τι του γίνεται.
Οι σύγχρονες κοινωνίες το έχουν επιτύχει χάρις στις τηλεματικές τεχνολογίες, δηλαδή πληροφορικής και επικοινωνιακών δικτύων.
Οι άθλιοι των Αθηνών, έχουν επιτύχει εν μέσω παγκοσμίου κοσμογονίας, να έχουν αποτρέψει τις εφαρμογές στην Ελλάδα.
Τώρα, αυτό πρέπει να είναι το κύριο μέλημα της κυβέρνησης και το απόλυτο μέτρο επιβολής από την πλευρά της Ευρωπαϊκής Ενώσεως, προκειμένου η Ελλάδα να μην πτωχεύσει και να ανακάμψει (2008).

Οι απαιτήσεις των καιρών ...

Οι απαιτήσεις των καιρών ...
- Ως πολίτες απαιτούμε το πολιτικό σύστημα και στην Ελλάδα να εκσυγχρονιστεί και να ακολουθήσει καινοτόμους δρόμους συμμετοχής των πολιτών

- Ως πολίτες πιστεύουμε ότι όλοι μας πρέπει να επιστρέψουμε στην κοινωνία, ένα μικρό έστω μέρος των πραγμάτων που αποκτήσαμε στη ζωή μας



Τόσο απλά ...

«Το μυαλό είναι σαν αλεξίπτωτο, αν δεν είναι ανοικτό δε δουλεύει» (Φρανκ Ζάπα)


Παρασκευή 8 Μαΐου 2015

Μεσαιωνικός άνεμος στη δημόσια και ανεξέλεγκτη εκπαίδευση …


 
Ο σκοταδισμός ως επίσημη εκπαιδευτική πολιτική.

Από ανθρώπους ακατάλληλους ακόμα και για απλές εργασίες και αχθοφόρους τίτλων που μάλλον ποτέ δεν τίμησαν σε επιστημονικούς χώρους και πεδία άμιλλας και δημιουργίας.

Η καπιταλιστική αριστερά σε πλήρη εξάρτυση και εξοπλισμένη με όλα τα της σύνδρομα μειονεκτικότητας, ανασφάλειας, ανικανότητας, αδυναμίας εκφοράς σοβαρού και εποικοδομητικού λόγου και αντίστοιχου ρόλου, κλήθηκε να αποκαταστήσει την έλλειψη αριστείας, ικανοτήτων, αξιολόγησης, καινοτομίας, σοβαρού επιστημονικού λόγου και έργου και τα κάνει κοινώς μαντάρα.

Αλλά μάλλον το πρόγραμμα είναι άλλο. Όπως το ΠΑΣΟΚ των πρώτων χρόνων κατάργησε την ιεραρχία και ονόμασε όλους τους Έλληνες ίσους και αδέλφια, με αρχηγούς όμως τους γκαουλάϊτερ του ΠΑΣΟΚ, έτσι και τώρα η «πρώτη φορά καπιταλιστική αριστερά» επιτίθεται στην εκπαίδευση με στόχο να κάνει όλους τους ελληνόπαιδες ανδρείκελα και απλούς ψηφοφόρους των μεγάλων τιμονιέρηδων.

Φοβόμαστε ότι δεν κάνουμε λάθος. Όλοι οι νέοι πρέπει να αντισταθούν και όλοι οι γονείς και όλοι οι Έλληνες που έχουν στοιχειώδες φιλότιμο, αρχές και οράματα για τα παιδιά τους και τους νέους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου