Περιβάλλον

Θα πειστούμε ότι οι πολτικοί έχουν σοβαρό πρόγραμμα για το Περιβάλλον μόνον αν δούμε άμεσα εκστρατεία για την απομάκρυνση των πάσης φύσεως σκουπιδιών που έχουν κατακλύσει την Ελλάδα (2007)

Κρίση και Προοπτικές ...

Τίποτε δεν θα γίνει αν το κράτος δεν γνωρίζει επακριβώς και ανά πάσα στιγμή τι του γίνεται.
Οι σύγχρονες κοινωνίες το έχουν επιτύχει χάρις στις τηλεματικές τεχνολογίες, δηλαδή πληροφορικής και επικοινωνιακών δικτύων.
Οι άθλιοι των Αθηνών, έχουν επιτύχει εν μέσω παγκοσμίου κοσμογονίας, να έχουν αποτρέψει τις εφαρμογές στην Ελλάδα.
Τώρα, αυτό πρέπει να είναι το κύριο μέλημα της κυβέρνησης και το απόλυτο μέτρο επιβολής από την πλευρά της Ευρωπαϊκής Ενώσεως, προκειμένου η Ελλάδα να μην πτωχεύσει και να ανακάμψει (2008).

Οι απαιτήσεις των καιρών ...

Οι απαιτήσεις των καιρών ...
- Ως πολίτες απαιτούμε το πολιτικό σύστημα και στην Ελλάδα να εκσυγχρονιστεί και να ακολουθήσει καινοτόμους δρόμους συμμετοχής των πολιτών

- Ως πολίτες πιστεύουμε ότι όλοι μας πρέπει να επιστρέψουμε στην κοινωνία, ένα μικρό έστω μέρος των πραγμάτων που αποκτήσαμε στη ζωή μας



Τόσο απλά ...

«Το μυαλό είναι σαν αλεξίπτωτο, αν δεν είναι ανοικτό δε δουλεύει» (Φρανκ Ζάπα)


Παρασκευή 24 Ιουλίου 2015

Η 11η πληγή του Φαραώ …


Μη διαχειρίσιμη η έλευση μεταναστών 
«Προς το παρόν δεν μπορούμε να κάνουμε απολύτως τίποτα. Αυτοί οι άνθρωποι δεν έχουν καμία νομικά αναγνωρισμένη ιδιότητα όσο δεν κάνουν αίτημα ασύλου. Δεν υπάρχει νομικό πλαίσιο φιλοξενίας για αυτές τις κατηγορίες, για όσους χρησιμοποιούν την Ελλάδα ως πέρασμα. Δεν υπάρχει καμία σταθερά πάνω στην οποία να μπορούμε να στηριχθούμε για να κάνουμε μεταναστευτική πολιτική. Η κατάσταση είναι πολύ δύσκολη». Με αυτά τα λόγια απαντά η αναπληρώτρια υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής, Τασία Χριστοδουλοπούλου, σε εκείνους που ζητούν την παρέμβαση του κεντρικού κράτους για τις ομάδες παράνομων μεταναστών που συγκεντρώνονται στην πλατεία Βικτωρίας και την Ομόνοια ή έχουν κατασκηνώσει στο Πεδίον του Αρεως. 
  
Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, υπολογίζεται ότι από το προηγούμενο Σάββατο έως και χθες έχουν φθάσει στην Αθήνα με τα πλοία της γραμμής από Μυτιλήνη, Χίο, Κω και Ρόδο πάνω από 6.000 μετανάστες. (ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ, 24 Ιουλίου 2015).

Λαμπρά.

Όταν η εκπληκτική κυβέρνηση του αξεπέραστου κ. Μεγαλέξαντρου Τσίπρα, αποφασίσει να δουλέψει για λίγο – υπολογίζεται να γράψει κάποιες ώρες από Σεπτέμβριο και μετά και ασφαλώς μετά τα μπάνια του λαού και των αριστερών καπιταλιστών των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ – μάλλον θα βρούμε την Ελλάδα να έχει καταληφθεί από στρατιές αν όχι πλουσίων, ευκατάστατων φυγάδων από χώρες όλου του πλανήτη, προκειμένου να μετακομίσουν όπου γουστάρουν και επιθυμούν.

Άλλωστε το κίνητρο να γίνεις ξαφνικά Σουηδός, Γερμανός, Ιταλός, Ελβετός, Λουξεμβουργιανός, Γάλλος, Νορβηγός, έστω και πολίτης κάποιας άλλην ήσσονος φήμης χώρας, αλλά δημοκρατικής και Ευρωπαϊκής είναι τεράστιο και δεν θα χάσει τη γοητεία του σύντομα.

Καλώς τα τα παιδιά που έχουν μόνον δικαιώματα και καμιά υποχρέωση και ας μας φιλοδωρούν με κόπρανα και ούρα σε πρώτη φάση και απαιτήσεις, δαπάνες που δεν μπορούμε καν να διαθέσουμε σε όσους τις χρειάζονται και έχουν πληρώσει για αυτές, ενώ ανθίζει το λαθρεμπόριο, η παρανομία, η πορνεία, η διακίνηση ανθρώπων, η ρύπανση των πόλεων και άλλα πολλά.

Μήπως πρόκειται για την 11η πληγή του Φαραώ; Ναι αυτή την οποία δεν είχαν προβλέψει οι Γραφές και οι σοφοί της αρχαιότητας;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου