Περιβάλλον

Θα πειστούμε ότι οι πολτικοί έχουν σοβαρό πρόγραμμα για το Περιβάλλον μόνον αν δούμε άμεσα εκστρατεία για την απομάκρυνση των πάσης φύσεως σκουπιδιών που έχουν κατακλύσει την Ελλάδα (2007)

Κρίση και Προοπτικές ...

Τίποτε δεν θα γίνει αν το κράτος δεν γνωρίζει επακριβώς και ανά πάσα στιγμή τι του γίνεται.
Οι σύγχρονες κοινωνίες το έχουν επιτύχει χάρις στις τηλεματικές τεχνολογίες, δηλαδή πληροφορικής και επικοινωνιακών δικτύων.
Οι άθλιοι των Αθηνών, έχουν επιτύχει εν μέσω παγκοσμίου κοσμογονίας, να έχουν αποτρέψει τις εφαρμογές στην Ελλάδα.
Τώρα, αυτό πρέπει να είναι το κύριο μέλημα της κυβέρνησης και το απόλυτο μέτρο επιβολής από την πλευρά της Ευρωπαϊκής Ενώσεως, προκειμένου η Ελλάδα να μην πτωχεύσει και να ανακάμψει (2008).

Οι απαιτήσεις των καιρών ...

Οι απαιτήσεις των καιρών ...
- Ως πολίτες απαιτούμε το πολιτικό σύστημα και στην Ελλάδα να εκσυγχρονιστεί και να ακολουθήσει καινοτόμους δρόμους συμμετοχής των πολιτών

- Ως πολίτες πιστεύουμε ότι όλοι μας πρέπει να επιστρέψουμε στην κοινωνία, ένα μικρό έστω μέρος των πραγμάτων που αποκτήσαμε στη ζωή μας



Τόσο απλά ...

«Το μυαλό είναι σαν αλεξίπτωτο, αν δεν είναι ανοικτό δε δουλεύει» (Φρανκ Ζάπα)


Πέμπτη 9 Ιουλίου 2015

Η Ελληνική κυβέρνηση πολεμά μανιωδώς την ελληνική επιχειρηματικότητα, αλλά τρώει …


Στην ακτοπλοϊκή σύνδεση ΗΠΑ – Κούβας προχωρά η Attica Group
Στις θάλασσες της Καραϊβικής είναι τα επόμενα λιμάνια ανάπτυξης για την ελληνική ακτοπλοϊκή Attica Group η οποία εξασφάλισε άδεια από τις ΗΠΑ για τη σύνδεσή τους με την Κούβα.  
 
Η Attica είναι η δεύτερη, αλλά η μεγαλύτερη, ελληνικών συμφερόντων εταιρεία που μέσα σε λίγους μήνες μπαίνει σε μια αγορά η οποία αναμένεται να τρέξει με ραγδαίους ρυθμούς ύστερα από την αποκατάσταση των σχέσεων μεταξύ Αβάνας–Ουάσιγκτον. Προηγήθηκε η United Caribbean Lines Florida συμφερόντων Αλέξανδρου Π. Παναγόπουλου. Τώρα, σε μια πολύ μεγαλύτερη κίνηση, είναι η 100% αμερικανική θυγατρική της Attica, Superfast Ferries (USA) LLC η οποία ζήτησε και έλαβε ειδική άδεια από το καθ’ ύλην αρμόδιο U.S Department of the Treasury’s Office of Foreign Assets Control, για την παροχή υπηρεσιών μεταφορών με δύο επιβατηγά πλοία της. (ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ, 9 Ιουλίου 2015).

Νοιώσαμε υπερήφανοι για τους Έλληνες που τολμούν και διακρίνονται σε διεθνές επίπεδο, ενώ στη χρεωκοπημένη Ελλάδα του εκπληκτικού πρωθυπουργού κ. Αλέξη Τσίπρα και των καπιταλιστών κομμουνιστών συντρόφων του και συνεργατών του, πολεμούν λυσσωδώς κάθε επιχειρηματική δραστηριότητα, κάθε πρωτοβουλία και κάθε προσπάθεια δημιουργίας θέσεων εργασίας.

Δεν θα μας υποδουλώσουν. Θα απαλλαγούμε από την τυραννία τους σύντομα. Αρκεί να μη πυρπολήσουν την Ελλάδα και ανατινάξουν στον αέρα όλους τους παραγωγικούς και  ικανούς Έλληνες. Και να μη μας αφήσουν στην άθλια τύχη μας οι Ευρωπαίοι εταίροι μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου