Περιβάλλον

Θα πειστούμε ότι οι πολτικοί έχουν σοβαρό πρόγραμμα για το Περιβάλλον μόνον αν δούμε άμεσα εκστρατεία για την απομάκρυνση των πάσης φύσεως σκουπιδιών που έχουν κατακλύσει την Ελλάδα (2007)

Κρίση και Προοπτικές ...

Τίποτε δεν θα γίνει αν το κράτος δεν γνωρίζει επακριβώς και ανά πάσα στιγμή τι του γίνεται.
Οι σύγχρονες κοινωνίες το έχουν επιτύχει χάρις στις τηλεματικές τεχνολογίες, δηλαδή πληροφορικής και επικοινωνιακών δικτύων.
Οι άθλιοι των Αθηνών, έχουν επιτύχει εν μέσω παγκοσμίου κοσμογονίας, να έχουν αποτρέψει τις εφαρμογές στην Ελλάδα.
Τώρα, αυτό πρέπει να είναι το κύριο μέλημα της κυβέρνησης και το απόλυτο μέτρο επιβολής από την πλευρά της Ευρωπαϊκής Ενώσεως, προκειμένου η Ελλάδα να μην πτωχεύσει και να ανακάμψει (2008).

Οι απαιτήσεις των καιρών ...

Οι απαιτήσεις των καιρών ...
- Ως πολίτες απαιτούμε το πολιτικό σύστημα και στην Ελλάδα να εκσυγχρονιστεί και να ακολουθήσει καινοτόμους δρόμους συμμετοχής των πολιτών

- Ως πολίτες πιστεύουμε ότι όλοι μας πρέπει να επιστρέψουμε στην κοινωνία, ένα μικρό έστω μέρος των πραγμάτων που αποκτήσαμε στη ζωή μας



Τόσο απλά ...

«Το μυαλό είναι σαν αλεξίπτωτο, αν δεν είναι ανοικτό δε δουλεύει» (Φρανκ Ζάπα)


Πέμπτη 2 Ιουλίου 2015

Τα τάγματα εφόδου έπιασαν δουλειά ..


Φαίνεται ότι οι νέοι μέθοδοι δημοκρατικής διακυβέρνησης έπιασαν δουλειά και εφαρμόζουν στο ακέραιο το θεάρεστο έργο τους. Διαβάζουμε:
 «Επιχείρηση» αποτροπής του «ναι» με εφόδους
  
Με το γνωστό «μπουκάρισμα» κατά την ώρα της συνεδρίασης, ή την αποχώρηση για να μην υπάρξει απαρτία, μέλη επαγγελματικών ενώσεων που πρόσκεινται στον ΣΥΡΙΖΑ και την ΑΝΤΑΡΣΥΑ επιχείρησαν χθες και προχθές να αποτρέψουν την έκδοση ψηφισμάτων υπέρ του ΝΑΙ στο δημοψήφισμα, στο Τεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδας, στον Δικηγορικό Σύλλογο Αθηνών και στον Ιατρικό Σύλλογο Αθηνών. (ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ, 1η Ιουλίου 2015).

Τα ίδια βέβαια στο ΤΕΕ, στον ΙΣΑ, στον Δικηγορικό Σύλλογο Θεσσαλονίκης, ίσως και αλλού. Προφανώς copy paste, μια που εισήχθη επισήμως από τη κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ η Αγγλική Γλώσσα (βλέπετε Δημοψήφισμα 5 Ιουλίου 2015) .

Καλά οργανωμένο, σχεδιασμένο και από ότι φαίνεται και αποτελεσματικό.

Μπουκάρουν στις συνεδρίες των διοικητικών συμβουλίων των φορέων και επιβάλλουν την άποψή τους, φωνάζοντας, απειλώντας, εκβιάζοντας και ασκώντας προκλητική βία εναντίον κάθε ατόμου που δεν συμφωνεί με τις τραμπούκικες μεθόδους τους και τη μοναδική τους φασιστική άποψη.

Και όλα αυτά με τις «ευλογίες» από ότι φαίνεται της αστυνομίας, και κυρίως των κκ. εισαγγελέων που είτε κοιμούνται ακόμα, είτε έχουν άνωθεν επιφοίτηση, είτε θεωρούν τι ς εφόδους των επιστημόνων τραμπούκων νόμιμες και φυσιολογικές.

Καλημέρα στη καθημερινή ζωή της Ελλάδος, κκ. επιστημονικοί τραμπούκοι με τις θαυμάσιες φασιστικές μεθόδους σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου