Περιβάλλον

Θα πειστούμε ότι οι πολτικοί έχουν σοβαρό πρόγραμμα για το Περιβάλλον μόνον αν δούμε άμεσα εκστρατεία για την απομάκρυνση των πάσης φύσεως σκουπιδιών που έχουν κατακλύσει την Ελλάδα (2007)

Κρίση και Προοπτικές ...

Τίποτε δεν θα γίνει αν το κράτος δεν γνωρίζει επακριβώς και ανά πάσα στιγμή τι του γίνεται.
Οι σύγχρονες κοινωνίες το έχουν επιτύχει χάρις στις τηλεματικές τεχνολογίες, δηλαδή πληροφορικής και επικοινωνιακών δικτύων.
Οι άθλιοι των Αθηνών, έχουν επιτύχει εν μέσω παγκοσμίου κοσμογονίας, να έχουν αποτρέψει τις εφαρμογές στην Ελλάδα.
Τώρα, αυτό πρέπει να είναι το κύριο μέλημα της κυβέρνησης και το απόλυτο μέτρο επιβολής από την πλευρά της Ευρωπαϊκής Ενώσεως, προκειμένου η Ελλάδα να μην πτωχεύσει και να ανακάμψει (2008).

Οι απαιτήσεις των καιρών ...

Οι απαιτήσεις των καιρών ...
- Ως πολίτες απαιτούμε το πολιτικό σύστημα και στην Ελλάδα να εκσυγχρονιστεί και να ακολουθήσει καινοτόμους δρόμους συμμετοχής των πολιτών

- Ως πολίτες πιστεύουμε ότι όλοι μας πρέπει να επιστρέψουμε στην κοινωνία, ένα μικρό έστω μέρος των πραγμάτων που αποκτήσαμε στη ζωή μας



Τόσο απλά ...

«Το μυαλό είναι σαν αλεξίπτωτο, αν δεν είναι ανοικτό δε δουλεύει» (Φρανκ Ζάπα)


Τετάρτη 29 Ιουλίου 2015

Εγκληματικές προτροπές που παρακάμπτουν το νόμο περί εσχάτης προδοσίας …

Κ. Λαπαβίτσας: Αυτό είναι το εναλλακτικό σχέδιο για την Ελλάδα
Η έξοδος της Ελλάδας από το ευρώ είναι το πρώτο βήμα για την εφαρμογή πολιτικών που βγάζουν την χώρα από την κρίση, αναφέρει σε νέο του άρθρο, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Κώστας Λαπαβίτσας.

Καλοζωισμένοι και πλούσιοι που θέλουν να εξαχρειώσουν τους Έλληνες πολίτες
Αντιμέτωπη με το τρίτο μνημόνιο που θα είναι καταστροφικό και στην πράξη θα αποδειχθεί μη εφαρμόσιμο, η Ελλάδα έχει μόνο την επιλογή της εξόδου και της αλλαγής πορείας, αναφέρει χαρακτηριστικά.

Η έξοδος μπορεί να είναι το πρώτο βήμα για πολιτικές που μειώνουν την ανεργία, αυξάνουν το εισόδημα και βάζουν τη χώρα σε δρόμο ανάπτυξης με κοινωνική δικαιοσύνη, προσθέτει ο κ. Λαπαβίτσας. (NAYTEMPORIKH UPD:22:30, Τρίτη, 28 Ιουλίου 2015 22:27).

Η ηθική ποταπότητα του κυρίου αποδεικνύεται ότι δεν περιγράφει και πως θα λειτουργήσει το σύστημα, με ποιους επικεφαλής και τι ακριβώς θα συμβεί, αλλά περιορίζεται σε γενικότητες και υποσχέσεις για μια ζωή πολύ καλύτερης από τη σημερινή.

Η πρόταση του οπαδού της δραχμής κ. Λαπαβίτσα εμπεριέχει τόσες προϋποθέσεις – μερικές από τις οποίες περιγράφει και ο ίδιος – που τελικώς του δίνουν το δικαίωμα να λέει, σε οποιαδήποτε εξέλιξη, ότι δεν φταίω εγώ αλλά οι πολίτες που δεν κατανοήσαν, δεν ανταποκρίθηκαν και δεν συνέβαλαν ώστε το πλάνο Λαπαβίτσα να είναι επιτυχές.

Εν τω μεταξύ η εξαθλίωση των πολιτών θα είναι τραγική και ο αιματηρός αλληλοσπαραγμός αναπόφευκτός.

Πρέπει η Ελληνική κοινωνία και η δημοκρατία να βρουν άμεσα τρόπο εξουδετέρωσης των στρατευμένων οπαδών εγκληματικών και ουτοπικών λύσεων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου