Περιβάλλον

Θα πειστούμε ότι οι πολτικοί έχουν σοβαρό πρόγραμμα για το Περιβάλλον μόνον αν δούμε άμεσα εκστρατεία για την απομάκρυνση των πάσης φύσεως σκουπιδιών που έχουν κατακλύσει την Ελλάδα (2007)

Κρίση και Προοπτικές ...

Τίποτε δεν θα γίνει αν το κράτος δεν γνωρίζει επακριβώς και ανά πάσα στιγμή τι του γίνεται.
Οι σύγχρονες κοινωνίες το έχουν επιτύχει χάρις στις τηλεματικές τεχνολογίες, δηλαδή πληροφορικής και επικοινωνιακών δικτύων.
Οι άθλιοι των Αθηνών, έχουν επιτύχει εν μέσω παγκοσμίου κοσμογονίας, να έχουν αποτρέψει τις εφαρμογές στην Ελλάδα.
Τώρα, αυτό πρέπει να είναι το κύριο μέλημα της κυβέρνησης και το απόλυτο μέτρο επιβολής από την πλευρά της Ευρωπαϊκής Ενώσεως, προκειμένου η Ελλάδα να μην πτωχεύσει και να ανακάμψει (2008).

Οι απαιτήσεις των καιρών ...

Οι απαιτήσεις των καιρών ...
- Ως πολίτες απαιτούμε το πολιτικό σύστημα και στην Ελλάδα να εκσυγχρονιστεί και να ακολουθήσει καινοτόμους δρόμους συμμετοχής των πολιτών

- Ως πολίτες πιστεύουμε ότι όλοι μας πρέπει να επιστρέψουμε στην κοινωνία, ένα μικρό έστω μέρος των πραγμάτων που αποκτήσαμε στη ζωή μας



Τόσο απλά ...

«Το μυαλό είναι σαν αλεξίπτωτο, αν δεν είναι ανοικτό δε δουλεύει» (Φρανκ Ζάπα)


Πέμπτη 2 Ιουλίου 2015

Οι καπιταλιστές κομμουνιστές βομβαρδίζουν αλύπητα τους φτωχότερους Έλληνες …


Κ. Λαπαβίτσας: Τις τράπεζες δεν τις κλείσαμε εμείς, αλλά ο Ντράγκι 
Όπως επεσήμανε ο κ. Λαπαβίτσας,

Λαπαβίτσας ο Α', Δραχμοπροφήτης
ο ΣΥΡΙΖΑ θέλει μία καλύτερη συμφωνία μέσα στο ευρώ, ενώ διευκρίνισε πως το ερώτημα του δημοψηφίσματος δεν είναι δραχμή ή ευρώ (φωτ. αρχείου).

Στον πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας Μάριο Ντράγκι επέρριψε τις ευθύνες για την τραπεζική αργία ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Κώστας Λαπαβίτσας, μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό Mega.

Παράλληλα, κατηγόρησε τον κ. Ντράγκι ότι παίζει πολιτικά παιχνίδια, ενώ εξέφρασε την εκτίμηση ότι οι τράπεζες θα ανοίξουν στις 7 Ιουλίου. Επιπλέον, διαβεβαίωσε πως οι καταθέσεις στις τράπεζες είναι εγγυημένες. (ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ, Πέμπτη, UPD:00:33, 02 Ιουλίου 2015 00:31).

Ο προφήτης της δραχμής πλούσιος καθηγητής με εξασφαλισμένο μέλλον και προφανώς εισοδήματα, καθημερινώς βομβαρδίζει τους Έλληνες με λογύδρια υπέρ της δραχμής και του εξ αυτής επιγείου παραδείσου, στον οποίο θα μετατραπεί η Ελλάδα, αυτόματα.

Δεν μας εξηγεί ο άφρων κ. καθ. πως ξαφνικά με τη δραχμή η Ελλάδα θα αποκτήσει παραγωγικό δυναμικό, νέες τεχνολογίες, ποιοτικά προϊόντα περιζήτητα για εξαγωγές, επιχειρηματική νοοτροπία και αποτελεσματική και αξιοκρατική δημοσία διοίκηση που θα στέκεται στο πλευρό των Ελλήνων παραγωγών και επιχειρηματιών;

Ο μισθοφόρος αυτός κονδυλοφόρος διαδρομιστής των καναλιών της τιβί, της διαφημιζόμενης ευτυχίας χωρίς προσπάθεια, επενδύσεις, οργάνωση, σκληρή δουλειά πρέπει να αποβληθεί από το πανεπιστήμιο που εργάζεται(;) και να παραδοθεί στη χλεύη των σοβαρών Ελλήνων πολιτών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου