Περιβάλλον

Θα πειστούμε ότι οι πολτικοί έχουν σοβαρό πρόγραμμα για το Περιβάλλον μόνον αν δούμε άμεσα εκστρατεία για την απομάκρυνση των πάσης φύσεως σκουπιδιών που έχουν κατακλύσει την Ελλάδα (2007)

Κρίση και Προοπτικές ...

Τίποτε δεν θα γίνει αν το κράτος δεν γνωρίζει επακριβώς και ανά πάσα στιγμή τι του γίνεται.
Οι σύγχρονες κοινωνίες το έχουν επιτύχει χάρις στις τηλεματικές τεχνολογίες, δηλαδή πληροφορικής και επικοινωνιακών δικτύων.
Οι άθλιοι των Αθηνών, έχουν επιτύχει εν μέσω παγκοσμίου κοσμογονίας, να έχουν αποτρέψει τις εφαρμογές στην Ελλάδα.
Τώρα, αυτό πρέπει να είναι το κύριο μέλημα της κυβέρνησης και το απόλυτο μέτρο επιβολής από την πλευρά της Ευρωπαϊκής Ενώσεως, προκειμένου η Ελλάδα να μην πτωχεύσει και να ανακάμψει (2008).

Οι απαιτήσεις των καιρών ...

Οι απαιτήσεις των καιρών ...
- Ως πολίτες απαιτούμε το πολιτικό σύστημα και στην Ελλάδα να εκσυγχρονιστεί και να ακολουθήσει καινοτόμους δρόμους συμμετοχής των πολιτών

- Ως πολίτες πιστεύουμε ότι όλοι μας πρέπει να επιστρέψουμε στην κοινωνία, ένα μικρό έστω μέρος των πραγμάτων που αποκτήσαμε στη ζωή μας



Τόσο απλά ...

«Το μυαλό είναι σαν αλεξίπτωτο, αν δεν είναι ανοικτό δε δουλεύει» (Φρανκ Ζάπα)


Τετάρτη 18 Μαΐου 2016

Υψίστης σημασίας για τη Δύση ο ενεργειακός αγωγός TAP …

« … Υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας και παρουσία του απεσταλμένου του αμερικανικού υπουργείου Εξωτερικών Αμος Χόχσταϊν αλλά και του αντιπροέδρου της Κομισιόν Μάρος Σέβκοβιτς, αρμόδιου για την Ενεργειακή Ενωση, πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια κατασκευής του ελληνικού τμήματος του αγωγού φυσικού αερίου TAP στη Θεσσαλονίκη.

Ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας κατά την ομιλία του στην εκδήλωση έκανε λόγο για ένα εγχείρημα περιφερειακής συνεργασίας, όχι μόνο μεγάλης οικονομικής αλλά και γεωστρατηγικής σημασίας …» (ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ, 17 Μαΐου 2016).

Είδαμε τη τελετή από τη τηλεόραση.

Μακάρι να είναι  η πρώτη από μια σειρά επενδύσεις που θα αλλάξουν το πρόσωπο της Ελλάδος.

Χαιρόμαστε αφάνταστα για τη στροφή 180 μοιρών του θαυμάσιου πρωθυπουργού μας, από τις θέσεις του 2013 επί  κυβερνήσεως ΝΔ-ΠΑΣΟΚ, όταν στηλίτευε και απαξίωνε τη συμφωνία για  τον TAP.

ΥΓ: 1. Μας εξέπληξε η απουσία της ΝΔ από τη τελετή. Περίεργα πράγματα, που μας βάζουν σε σκέψεις για τις ικανότητες Μητσοτάκη. Απαράδεκτη ήταν και η μη πρόκληση του πρώην πρωθυπουργού Α. Σαμαρά
2. Έβλεπα το πρόσωπο του κ. πρωθυπουργού όταν μιλούσε για τον TAP. Μου έδινε την εντύπωση ότι όλα αυτά που έλεγε δεν τα πιστεύει και είναι  ξένα προς αυτόν. Μακάρι να είναι μόνον η εντύπωσή μου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου