Περιβάλλον

Θα πειστούμε ότι οι πολτικοί έχουν σοβαρό πρόγραμμα για το Περιβάλλον μόνον αν δούμε άμεσα εκστρατεία για την απομάκρυνση των πάσης φύσεως σκουπιδιών που έχουν κατακλύσει την Ελλάδα (2007)

Κρίση και Προοπτικές ...

Τίποτε δεν θα γίνει αν το κράτος δεν γνωρίζει επακριβώς και ανά πάσα στιγμή τι του γίνεται.
Οι σύγχρονες κοινωνίες το έχουν επιτύχει χάρις στις τηλεματικές τεχνολογίες, δηλαδή πληροφορικής και επικοινωνιακών δικτύων.
Οι άθλιοι των Αθηνών, έχουν επιτύχει εν μέσω παγκοσμίου κοσμογονίας, να έχουν αποτρέψει τις εφαρμογές στην Ελλάδα.
Τώρα, αυτό πρέπει να είναι το κύριο μέλημα της κυβέρνησης και το απόλυτο μέτρο επιβολής από την πλευρά της Ευρωπαϊκής Ενώσεως, προκειμένου η Ελλάδα να μην πτωχεύσει και να ανακάμψει (2008).

Οι απαιτήσεις των καιρών ...

Οι απαιτήσεις των καιρών ...
- Ως πολίτες απαιτούμε το πολιτικό σύστημα και στην Ελλάδα να εκσυγχρονιστεί και να ακολουθήσει καινοτόμους δρόμους συμμετοχής των πολιτών

- Ως πολίτες πιστεύουμε ότι όλοι μας πρέπει να επιστρέψουμε στην κοινωνία, ένα μικρό έστω μέρος των πραγμάτων που αποκτήσαμε στη ζωή μαςΤόσο απλά ...

«Το μυαλό είναι σαν αλεξίπτωτο, αν δεν είναι ανοικτό δε δουλεύει» (Φρανκ Ζάπα)


Παρασκευή, 24 Μαρτίου 2017

Οι άμωμοι θέλουν τη κεφαλή Ντάϊσελμπλούμ επί πίνακι …

Ξεσπάθωσαν όλοι οι μάγκες και οι λαλίστατοι άχρηστοι και ξιφουλκούν για τις δηλώσεις Ντάϊσελπλουμ.

  Παραίτηση του Ντάισελμπλουμ ζητάνε πολιτικοί του Ευρωπαϊκού Νότου
Λογικά δεν έπρεπε να τις κάνει, για το απλό γεγονός ότι θα γίνονταν ακριβώς αυτό που έγινε. Επιθέσεις, λοιδορία, λάσπη, μαγκιές, εξυπνάδες και πλήρης ανικανότητα ουσιαστικής απάντησης επί της ουσίας των δηλώσεων.

Ο Γερούν έχει δίκιο, αλλά το χιούμορ είναι  πλέον είδος εν ανεπαρκεία στους λειμώνες των πολιτικών και τα φυτώρια της διαπλοκής και της ρεμούλας στα οποία κατασκευάζονται, ανθούν και πλουτίζουν.
Δημοσίευση σχολίου