Περιβάλλον

Θα πειστούμε ότι οι πολτικοί έχουν σοβαρό πρόγραμμα για το Περιβάλλον μόνον αν δούμε άμεσα εκστρατεία για την απομάκρυνση των πάσης φύσεως σκουπιδιών που έχουν κατακλύσει την Ελλάδα (2007)

Κρίση και Προοπτικές ...

Τίποτε δεν θα γίνει αν το κράτος δεν γνωρίζει επακριβώς και ανά πάσα στιγμή τι του γίνεται.
Οι σύγχρονες κοινωνίες το έχουν επιτύχει χάρις στις τηλεματικές τεχνολογίες, δηλαδή πληροφορικής και επικοινωνιακών δικτύων.
Οι άθλιοι των Αθηνών, έχουν επιτύχει εν μέσω παγκοσμίου κοσμογονίας, να έχουν αποτρέψει τις εφαρμογές στην Ελλάδα.
Τώρα, αυτό πρέπει να είναι το κύριο μέλημα της κυβέρνησης και το απόλυτο μέτρο επιβολής από την πλευρά της Ευρωπαϊκής Ενώσεως, προκειμένου η Ελλάδα να μην πτωχεύσει και να ανακάμψει (2008).

Οι απαιτήσεις των καιρών ...

Οι απαιτήσεις των καιρών ...
- Ως πολίτες απαιτούμε το πολιτικό σύστημα και στην Ελλάδα να εκσυγχρονιστεί και να ακολουθήσει καινοτόμους δρόμους συμμετοχής των πολιτών

- Ως πολίτες πιστεύουμε ότι όλοι μας πρέπει να επιστρέψουμε στην κοινωνία, ένα μικρό έστω μέρος των πραγμάτων που αποκτήσαμε στη ζωή μαςΤόσο απλά ...

«Το μυαλό είναι σαν αλεξίπτωτο, αν δεν είναι ανοικτό δε δουλεύει» (Φρανκ Ζάπα)


Παρασκευή, 10 Μαρτίου 2017

ΗΠΑ: Αποκάλυψη ότι ο Μαικλ Φλιν εργαζόταν για εταιρεία τουρκικών συμφερόντων μετά την εκλογή του …

Τα συμφέροντα ολλανδικής συμβουλευτικής εταιρείας που είχε διασυνδέσεις με τον Τούρκο πρόεδρο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν εξυπηρετούσε ο πρώην σύμβουλος Εθνικής Ασφάλειας των ΗΠΑ, Μάικλ Φλιν

Μάικλ Φλιν εργαζόμενος για το Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ 9 Μαρ 2017
ο οποίος υπέβαλε την παραίτησή του τον Φεβρουάριο μετά την αποκάλυψη για τηλεφωνικές συνομιλίες με τον Ρώσο πρεσβευτή στις ΗΠΑ πριν από την ανάληψη καθηκόντων από τον Ντόναλντ Τραμπ … (ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ, ΚΟΣΜΟΣ 08:3, 9 Μαρτίου 2017).

Πρόκειται περί αποδείξεως της συστηματικής προσπάθειας της φίλης και γείτονος Τουρκίας να αυξήσει τις εξαγωγές τουρκικού ελαίου. Το οποίο μάλλον διαθέτει άφθονο, καλής ποιότητας, εύκολα μεταφερόμενο και αξιαγάπητο σε πολλές κοινωνίες, κυρίως – δική μας εκτίμηση – της Γερμανικής.

Φυσικά και η Ολλανδική δεν πάει πίσω και αυτή συγκαταλέγεται μεταξύ των πρωτοπόρων στις κοινωνικές σχέσεις και όπως φαίνεται από τις δοσοληψίες Φλιν, διαθέτει όραμα, σημαντικό κύκλο εργασιών και πολύ καλές προοπτικές.
Δημοσίευση σχολίου