Περιβάλλον

Θα πειστούμε ότι οι πολτικοί έχουν σοβαρό πρόγραμμα για το Περιβάλλον μόνον αν δούμε άμεσα εκστρατεία για την απομάκρυνση των πάσης φύσεως σκουπιδιών που έχουν κατακλύσει την Ελλάδα (2007)

Κρίση και Προοπτικές ...

Τίποτε δεν θα γίνει αν το κράτος δεν γνωρίζει επακριβώς και ανά πάσα στιγμή τι του γίνεται.
Οι σύγχρονες κοινωνίες το έχουν επιτύχει χάρις στις τηλεματικές τεχνολογίες, δηλαδή πληροφορικής και επικοινωνιακών δικτύων.
Οι άθλιοι των Αθηνών, έχουν επιτύχει εν μέσω παγκοσμίου κοσμογονίας, να έχουν αποτρέψει τις εφαρμογές στην Ελλάδα.
Τώρα, αυτό πρέπει να είναι το κύριο μέλημα της κυβέρνησης και το απόλυτο μέτρο επιβολής από την πλευρά της Ευρωπαϊκής Ενώσεως, προκειμένου η Ελλάδα να μην πτωχεύσει και να ανακάμψει (2008).

Οι απαιτήσεις των καιρών ...

Οι απαιτήσεις των καιρών ...
- Ως πολίτες απαιτούμε το πολιτικό σύστημα και στην Ελλάδα να εκσυγχρονιστεί και να ακολουθήσει καινοτόμους δρόμους συμμετοχής των πολιτών

- Ως πολίτες πιστεύουμε ότι όλοι μας πρέπει να επιστρέψουμε στην κοινωνία, ένα μικρό έστω μέρος των πραγμάτων που αποκτήσαμε στη ζωή μαςΤόσο απλά ...

«Το μυαλό είναι σαν αλεξίπτωτο, αν δεν είναι ανοικτό δε δουλεύει» (Φρανκ Ζάπα)


Πέμπτη, 2 Μαρτίου 2017

Να απαιτήσει το ΕΣΡ …

Ως πολίτης αγανακτώ με την συστηματική και πονολάγνα τακτική όλων των ΜΜΕ να προβάλλουν αρνητικές ειδήσεις. Με περισσή μάλιστα χαρά και ενδιαφέρον να μιλούν για θανάτους, καταστροφές, δυστυχίες σε κάθε γωνιά του πλανήτη. Και να εξυφαίνουν σενάρια επί σεναρίων.

Έχουμε ξαναγράψει για το θλιβερό αυτό φαινόμενο.

Απαιτούμε και πάλι από το ανύπαρκτο από ότι βλέπουμε ΕΣΡ - τώρα μάλιστα που εξασφάλισε καλύτερες αμοιβές – να επιβάλλει σε όλα τα ΜΜΕ να παρουσιάζουν περισσότερες κάθε φορά θετικές ειδήσεις από αρνητικές.

Πρέπει να αποκτήσουν προβολή και πάλι οι επιστήμες, οι τέχνες, η γλώσσα, ο πολιτισμός, η δημιουργία, η κοινωνική συνεισφορά, η φιλανθρωπία, οι σπουδές, η λογοτεχνία, η ποίηση, το περιβάλλον, η επιχειρηματικότητα, οι επιτυχίες, η καινοτομία, τα επιτεύγματα, οι καινοτομίες, η σοβαρή μουσική  και όλα τα άλλα που κάνουν τη ζωή των ανθρώπων καλύτερη, διαφανέστερη και με μεγάλες και σοβαρές προσδοκίες.
Δημοσίευση σχολίου