Περιβάλλον

Θα πειστούμε ότι οι πολτικοί έχουν σοβαρό πρόγραμμα για το Περιβάλλον μόνον αν δούμε άμεσα εκστρατεία για την απομάκρυνση των πάσης φύσεως σκουπιδιών που έχουν κατακλύσει την Ελλάδα (2007)

Κρίση και Προοπτικές ...

Τίποτε δεν θα γίνει αν το κράτος δεν γνωρίζει επακριβώς και ανά πάσα στιγμή τι του γίνεται.
Οι σύγχρονες κοινωνίες το έχουν επιτύχει χάρις στις τηλεματικές τεχνολογίες, δηλαδή πληροφορικής και επικοινωνιακών δικτύων.
Οι άθλιοι των Αθηνών, έχουν επιτύχει εν μέσω παγκοσμίου κοσμογονίας, να έχουν αποτρέψει τις εφαρμογές στην Ελλάδα.
Τώρα, αυτό πρέπει να είναι το κύριο μέλημα της κυβέρνησης και το απόλυτο μέτρο επιβολής από την πλευρά της Ευρωπαϊκής Ενώσεως, προκειμένου η Ελλάδα να μην πτωχεύσει και να ανακάμψει (2008).

Οι απαιτήσεις των καιρών ...

Οι απαιτήσεις των καιρών ...
- Ως πολίτες απαιτούμε το πολιτικό σύστημα και στην Ελλάδα να εκσυγχρονιστεί και να ακολουθήσει καινοτόμους δρόμους συμμετοχής των πολιτών

- Ως πολίτες πιστεύουμε ότι όλοι μας πρέπει να επιστρέψουμε στην κοινωνία, ένα μικρό έστω μέρος των πραγμάτων που αποκτήσαμε στη ζωή μαςΤόσο απλά ...

«Το μυαλό είναι σαν αλεξίπτωτο, αν δεν είναι ανοικτό δε δουλεύει» (Φρανκ Ζάπα)


Σάββατο, 4 Μαρτίου 2017

Έκτακτη άφιξη στο Πάνθεον …

Πάτρα: Σύλληψη 70χρονου με επτά καταδικαστικές αποφάσεις

Στη σύλληψη ενός 70χρονου, εις βάρος του οποίου εκκρεμούσαν επτά καταδικαστικές αποφάσεις και ένα ένταλμα σύλληψης, προχώρησαν σήμερα οι αστυνομικές αρχές, στην Πάτρα.

Βραβεία αντί χειροπέδες 
Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο ίδιος είχε καταδικαστεί σε συνολική ποινή φυλάκισης 30 ετών και επτά μηνών, καθώς και σε χρηματική ποινή 30.200 ευρώ.

Οι καταδικαστικές αποφάσεις είχαν επιβληθεί για παράβαση της νομοθεσίας περί δημοσίων εσόδων, κατ’ εξακολούθηση μη απόδοση παρακρατούμενου φόρου εισοδήματος στο Δημόσιο, κατ’ εξακολούθηση μη καταβολή φόρου προστιθέμενης αξίας, μη έγκαιρη καταβολή εργοδοτικών και εργατικών εισφορών, καθώς και σε συκοφαντική δυσφήμιση.

Επιπλέον, σε βάρος του 70χρονου εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης του ανακριτή Αθηνών, για απάτη κατά συναυτουργία και κατ’ εξακολούθηση. (ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ, UPD:17:17, Σάββατο, 04 Μαρτίου 2017 17:09).

Τρανή απόδειξη ότι στην Ελλάδα όλα λειτουργούν στην εντέλεια.

Θαυμάσια χώρα. Θαυμάσιοι άνθρωποι.
Δημοσίευση σχολίου