Περιβάλλον

Θα πειστούμε ότι οι πολτικοί έχουν σοβαρό πρόγραμμα για το Περιβάλλον μόνον αν δούμε άμεσα εκστρατεία για την απομάκρυνση των πάσης φύσεως σκουπιδιών που έχουν κατακλύσει την Ελλάδα (2007)

Κρίση και Προοπτικές ...

Τίποτε δεν θα γίνει αν το κράτος δεν γνωρίζει επακριβώς και ανά πάσα στιγμή τι του γίνεται.
Οι σύγχρονες κοινωνίες το έχουν επιτύχει χάρις στις τηλεματικές τεχνολογίες, δηλαδή πληροφορικής και επικοινωνιακών δικτύων.
Οι άθλιοι των Αθηνών, έχουν επιτύχει εν μέσω παγκοσμίου κοσμογονίας, να έχουν αποτρέψει τις εφαρμογές στην Ελλάδα.
Τώρα, αυτό πρέπει να είναι το κύριο μέλημα της κυβέρνησης και το απόλυτο μέτρο επιβολής από την πλευρά της Ευρωπαϊκής Ενώσεως, προκειμένου η Ελλάδα να μην πτωχεύσει και να ανακάμψει (2008).

Οι απαιτήσεις των καιρών ...

Οι απαιτήσεις των καιρών ...
- Ως πολίτες απαιτούμε το πολιτικό σύστημα και στην Ελλάδα να εκσυγχρονιστεί και να ακολουθήσει καινοτόμους δρόμους συμμετοχής των πολιτών

- Ως πολίτες πιστεύουμε ότι όλοι μας πρέπει να επιστρέψουμε στην κοινωνία, ένα μικρό έστω μέρος των πραγμάτων που αποκτήσαμε στη ζωή μαςΤόσο απλά ...

«Το μυαλό είναι σαν αλεξίπτωτο, αν δεν είναι ανοικτό δε δουλεύει» (Φρανκ Ζάπα)


Δευτέρα, 6 Μαρτίου 2017

Αγνωστοι κατέστρεψαν ακυρωτικά μηχανήματα στον σταθμό του τρένου στο Μοναστηράκι

Για άλλη μια φορά μπήκαν στο στόχαστρο ομάδας αγνώστων ακυρωτικά μηχανήματα σε σταθμό του Ηλεκτρικού.

Αυτή τη φορά στόχος ήταν ο σταθμός στο Μοναστηράκι, αργά το βράδυ του Σαββάτου, όπου άγνωστοι κατέστρεψαν έξι ακυρωτικά μηχανήματα.


Σύμφωνα με πληροφορίες,15 με 20 άτομα, έχοντας καλυμμένα τα πρόσωπά τους και κρατώντας ρόπαλα και λοστούς προκάλεσαν ζημιές.
Οι δράστες πρόλαβαν να διαφύγουν πριν φτάσει στο σημείο η αστυνομία. (ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ, 5 Μαρτίου 20217).
Κύριοι της αστυνομίας και κ. Τόσκα, αν. υπουργέ Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη (για τα πανηγύρια).

Είναι απόλυτα προφανές ότι η αστυνομία θα καταφθάνει πάντοτε κατόπιν εορτής, καταϊδρωμένη και αφού θα έχουν εξαφανιστεί οι εγκληματίες.

Καμία αστυνομία στον κόσμο δεν καλείται από πολίτες να συλλάβει τους κακοποιούς αφού έχουν διαπράξει το έγκλημα. Λογικά η αστυνομία διεισδύει στα στέκια και τις γιάφκες των κακοποιών και επιβάλλει το νόμο πριν λάβουν χώρα οι παράνομες πράξεις. Και αν δεν είναι δυνατόν να προληφθούν όλες, τουλάχιστον μπορούν οι περισσότερες από αυτές. Και από κοντά η δικαιοσύνη που επιβάλλει εξοντωτικές ποινές και όχι χάδια και ποινές με αναστολές.

Η εκ των υστέρων αναζήτηση των ενόχων είναι θεμιτή, αλλά δεν έχει καμιά αξία αν οι κακοποιοί συλλαμβάνονται χρόνια μετά, όταν έχουν προκαλέσει προβλήματα που συχνά είναι μη αναστρέψιμα.

Περιμένουμε το θαυμάσιο κ. Τοσκα να πει κάτι λογικό και να κάνει κάτι λογικό, ώστε να σταματήσει να λοιδορείται και να καθυβρίζεται - όχι δημοσίως ακόμα -, όπως και ο πολύς προϊστάμενός του και ολόκληρη η κυβέρνηση.
Δημοσίευση σχολίου