Περιβάλλον

Θα πειστούμε ότι οι πολτικοί έχουν σοβαρό πρόγραμμα για το Περιβάλλον μόνον αν δούμε άμεσα εκστρατεία για την απομάκρυνση των πάσης φύσεως σκουπιδιών που έχουν κατακλύσει την Ελλάδα (2007)

Κρίση και Προοπτικές ...

Τίποτε δεν θα γίνει αν το κράτος δεν γνωρίζει επακριβώς και ανά πάσα στιγμή τι του γίνεται.
Οι σύγχρονες κοινωνίες το έχουν επιτύχει χάρις στις τηλεματικές τεχνολογίες, δηλαδή πληροφορικής και επικοινωνιακών δικτύων.
Οι άθλιοι των Αθηνών, έχουν επιτύχει εν μέσω παγκοσμίου κοσμογονίας, να έχουν αποτρέψει τις εφαρμογές στην Ελλάδα.
Τώρα, αυτό πρέπει να είναι το κύριο μέλημα της κυβέρνησης και το απόλυτο μέτρο επιβολής από την πλευρά της Ευρωπαϊκής Ενώσεως, προκειμένου η Ελλάδα να μην πτωχεύσει και να ανακάμψει (2008).

Οι απαιτήσεις των καιρών ...

Οι απαιτήσεις των καιρών ...
- Ως πολίτες απαιτούμε το πολιτικό σύστημα και στην Ελλάδα να εκσυγχρονιστεί και να ακολουθήσει καινοτόμους δρόμους συμμετοχής των πολιτών

- Ως πολίτες πιστεύουμε ότι όλοι μας πρέπει να επιστρέψουμε στην κοινωνία, ένα μικρό έστω μέρος των πραγμάτων που αποκτήσαμε στη ζωή μαςΤόσο απλά ...

«Το μυαλό είναι σαν αλεξίπτωτο, αν δεν είναι ανοικτό δε δουλεύει» (Φρανκ Ζάπα)


Τετάρτη, 15 Μαρτίου 2017

Σε ευχαριστούμε Ταγίπ. Τα κατάφερες …

Κατάφερες να ξυπνήσεις την Ευρώπη και τους Ευρωπαίους και ελπίζουμε να μην ξαναπέσουν αμέσως στο κρεββάτι και τις εμμονές τους.

Με τις ανερμάτιστες δηλώσεις σου, τις παράλογες πράξεις σου και το θυμό που εκπέμπεις προς όλους όσους νόμιζαν ότι είσαι και εσύ ένας ηγέτης σαν τους πολλούς που παράγει το δυτικό σύστημα, κατάφερες καίριο πλήγμα στη μακαριότητά τους και στη λογική ότι η μεγάλη τουρκική αγορά των 70 και βάλε εκατομμυρίων αξίζει χρυσάφι, υποχωρήσεις και αναθεωρήσεις όλων των «δυτικών» αξιών και των αρχών που διαμόρφωσε ο δυτικός πολιτισμός.

Σε ευχαριστούμε και  εμείς οι Έλληνες ιδιαίτερα, μια και είσαι πιστός στη τουρκική πολιτική να φωνάζεις όποτε γουστάρεις και να προκαλείς τους Έλληνες, περιορίζοντας έτσι τη μακαριότητά τους και τον εφησυχασμό τους για όλα και για όλους.

Αφερίμ, Ταμάμ. Και να τα λέμε που και πού, ως γείτονες, φίλοι και καρντάσηδες. 
Δημοσίευση σχολίου