Περιβάλλον

Θα πειστούμε ότι οι πολτικοί έχουν σοβαρό πρόγραμμα για το Περιβάλλον μόνον αν δούμε άμεσα εκστρατεία για την απομάκρυνση των πάσης φύσεως σκουπιδιών που έχουν κατακλύσει την Ελλάδα (2007)

Κρίση και Προοπτικές ...

Τίποτε δεν θα γίνει αν το κράτος δεν γνωρίζει επακριβώς και ανά πάσα στιγμή τι του γίνεται.
Οι σύγχρονες κοινωνίες το έχουν επιτύχει χάρις στις τηλεματικές τεχνολογίες, δηλαδή πληροφορικής και επικοινωνιακών δικτύων.
Οι άθλιοι των Αθηνών, έχουν επιτύχει εν μέσω παγκοσμίου κοσμογονίας, να έχουν αποτρέψει τις εφαρμογές στην Ελλάδα.
Τώρα, αυτό πρέπει να είναι το κύριο μέλημα της κυβέρνησης και το απόλυτο μέτρο επιβολής από την πλευρά της Ευρωπαϊκής Ενώσεως, προκειμένου η Ελλάδα να μην πτωχεύσει και να ανακάμψει (2008).

Οι απαιτήσεις των καιρών ...

Οι απαιτήσεις των καιρών ...
- Ως πολίτες απαιτούμε το πολιτικό σύστημα και στην Ελλάδα να εκσυγχρονιστεί και να ακολουθήσει καινοτόμους δρόμους συμμετοχής των πολιτών

- Ως πολίτες πιστεύουμε ότι όλοι μας πρέπει να επιστρέψουμε στην κοινωνία, ένα μικρό έστω μέρος των πραγμάτων που αποκτήσαμε στη ζωή μαςΤόσο απλά ...

«Το μυαλό είναι σαν αλεξίπτωτο, αν δεν είναι ανοικτό δε δουλεύει» (Φρανκ Ζάπα)


Πέμπτη, 16 Μαρτίου 2017

ΑΙΣΧΟΣ: Ανάπλαση Αθήνας και γήπεδο ΠΑΟ στην ατζέντα της συνάντησης Τσίπρα-Καμίνη …

Τέσσερις παρεμβάσεις που αναμένεται να αφήσουν βαθύ «αποτύπωμα» στην εικόνα της Αθήνας θα βρεθούν στο επίκεντρο της συνάντησης που θα έχουν σήμερα στις 5 το απόγευμα ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας και ο δήμαρχος Αθηναίων Γιώργος Καμίνης.

Μεταξύ αυτών, όπως αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ είναι η ανάπλαση του ιστορικού κέντρου, με ευρείες παρεμβάσεις από το Σύνταγμα ως τον Κεραμεικό, η κατεδάφιση του γηπέδου του Παναθηναϊκούκαι η συνένωση με τα προσφυγικά με την υπογειοποίηση της Λεωφόρου Αλεξάνδρας και τη δημιουργία ενός χώρου πρασίνου που θα αρχίζει από τον Λυκαβηττό και θα επεκτείνεται μέχρι τις προσφυγικές κατοικίες.

Μάλιστα το σχέδιο προβλέπει τη δημιουργία νέου γηπέδου για την ομάδα του Παναθηναϊκού στο Γουδή, σε χώρο πλησίον του νοσοκομείου Αεροπορίας, δίπλα στον σταθμό Κατεχάκη. Επίσης, μεταξύ των τεσσάρων παρεμβάσεων που εξετάζονται είναι και η ανάπλαση του Ελαιώνα με τη δημιουργία χώρων μαζικής άθλησης.

Για την επεξεργασία του σχεδίου πραγματοποιήθηκε χθες σύσκεψη στο Μέγαρο Μαξίμου, υπό την πρωθυπουργό, με τη συμμετοχή συναρμόδιων υπουργών και της περιφερειάρχη Αττικής Ρένας Δούρου. (ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ, 16 Μαρτίου 2017).


Τι ντροπή. Όλοι διαπλεκόμενοι και υπάλληλοι των Ελλήνων ολιγαρχών.

’Ότι δεν μπορέσαν να κάνουν Μπακογιάννη, Βενιζέλος και Βαρδινογιάννης, επιχειρούν τώρα να το υλοποιήσουν Καμίνης, Τσίπρας και Αλαφούζος.

¨Άξιος ο μισθός τους.

Αλλά θέλουμε να πιστεύουμε ότι οι πολίτες των Αθηνών θα αποτρέψουν τα άθλια σχέδιά τους.

ΥΓ: Η πρόταση της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών του 1994 - βλέπετε  http://asclepieion.mpl.uoa.gr/parko/  - για τη δημιουργία του Ασκληπιείου Πάρκου Αθηνών, τους χαλούσε τα σχέδια. Θα πολεμήσουμε την αθλιότητα της κατασκευής γηπέδου και εμπορικών χρήσεων ανάμεσα στα 8 μεγάλα νοσοκομεία των Αθηνών, με κάθε νόμιμο μέσο. Και ελπίζουμε να μη διατεθεί δημόσιος χώρος  που προστατεύεται από το ΠΔ του 1978 "Πέρι β' Ζώνης Υμηττού", σε κερδοσκοπική ανώνυμη ποδοσφαιρική εταιρεία
Δημοσίευση σχολίου