Περιβάλλον

Θα πειστούμε ότι οι πολτικοί έχουν σοβαρό πρόγραμμα για το Περιβάλλον μόνον αν δούμε άμεσα εκστρατεία για την απομάκρυνση των πάσης φύσεως σκουπιδιών που έχουν κατακλύσει την Ελλάδα (2007)

Κρίση και Προοπτικές ...

Τίποτε δεν θα γίνει αν το κράτος δεν γνωρίζει επακριβώς και ανά πάσα στιγμή τι του γίνεται.
Οι σύγχρονες κοινωνίες το έχουν επιτύχει χάρις στις τηλεματικές τεχνολογίες, δηλαδή πληροφορικής και επικοινωνιακών δικτύων.
Οι άθλιοι των Αθηνών, έχουν επιτύχει εν μέσω παγκοσμίου κοσμογονίας, να έχουν αποτρέψει τις εφαρμογές στην Ελλάδα.
Τώρα, αυτό πρέπει να είναι το κύριο μέλημα της κυβέρνησης και το απόλυτο μέτρο επιβολής από την πλευρά της Ευρωπαϊκής Ενώσεως, προκειμένου η Ελλάδα να μην πτωχεύσει και να ανακάμψει (2008).

Οι απαιτήσεις των καιρών ...

Οι απαιτήσεις των καιρών ...
- Ως πολίτες απαιτούμε το πολιτικό σύστημα και στην Ελλάδα να εκσυγχρονιστεί και να ακολουθήσει καινοτόμους δρόμους συμμετοχής των πολιτών

- Ως πολίτες πιστεύουμε ότι όλοι μας πρέπει να επιστρέψουμε στην κοινωνία, ένα μικρό έστω μέρος των πραγμάτων που αποκτήσαμε στη ζωή μας



Τόσο απλά ...

«Το μυαλό είναι σαν αλεξίπτωτο, αν δεν είναι ανοικτό δε δουλεύει» (Φρανκ Ζάπα)


Παρασκευή 3 Μαρτίου 2017

Καιρός να αντισταθούμε στη καταστροφή όλων μας …

«Bρήκα το σπίτι, μου άρεσε, μπήκα»

×
Αχ Θεσσαλονίκη μου ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ 2 Μαρ 2017

«Ακη, πότε μπήκε ο Ολλανδός στο σπίτι, θυμάσαι;». Η κ. Κατερίνα Βασιλειάδου απομάκρυνε λίγο το ακουστικό για να απευθυνθεί στον άντρα της. Το τηλεφώνημά μας τους είχε βρει στο τραπέζι του φαγητού, περίπου στις 2 το μεσημέρι. «Κάποια στιγμή μέσα στον Ιανουάριο, δεν θυμάμαι τώρα ακριβώς. Αλλά βγήκε, δεν είναι μέσα τώρα». Μιλούν με απόλυτη φυσικότητα για κάτι μάλλον εξωφρενικό. Μια ωραία μέρα, ένας άγνωστος βρέθηκε να μένει στη μονοκατοικία τους στην Ανω Πόλη της Θεσσαλονίκης … (ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ, ΕΛΛΑΔΑ 14:00, 2 Μαρτίου 2017).

Διαβάζει κανείς την είδηση και βγαίνει από τα ρούχα του.

Προφανώς υπάρχει σχέδιο με επικεφαλής τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα και εκτελεστικό όργανο τον υπουργό Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη, να προστατευτούν όλοι οι όσοι εγκληματούν εναντίον των νομιμοφρόνων πολιτών, να φτωχοποιηθούν όλοι και να εξαθλιωθούν όλοι.

Έτσι θα μείνουν στην εξουσία εφόρου ζωής απολαμβάνοντας τα επινίκια και τη τρυφηλή ζωή της εξουσίας χωρίς αντίλογο και αντίσταση.

Το πλάνο είναι σε εξέλιξη και η εφαρμογή του καθημερινώς φέρνει στην επικαιρότητα νέες τακτικές και νέες αποκαλύψεις.

Και όλοι εμείς που πιστεύουμε ακόμα στη δημοκρατία, εξευτελιζόμαστε καθημερινώς, υποκύπτουμε και γινόμαστε υποχείρια των ανόμων ορέξεων των πλουσίων καπιταλιστών κομμουνιστών που κάθισαν στο σβέρκο μας - με δημοκρατικό όμως τρόπο - στις 25 Ιανουάριου 2015.

Καιρός να ξεσηκωθούμε και να απαιτήσουμε τα δικαιώματά μας, αυτά που απολαμβάνουν οι πολίτες σε όλες τις δημοκρατίες των χωρών μελών της ΕΕ.

Τίποτε λιγότερο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου