Περιβάλλον

Θα πειστούμε ότι οι πολτικοί έχουν σοβαρό πρόγραμμα για το Περιβάλλον μόνον αν δούμε άμεσα εκστρατεία για την απομάκρυνση των πάσης φύσεως σκουπιδιών που έχουν κατακλύσει την Ελλάδα (2007)

Κρίση και Προοπτικές ...

Τίποτε δεν θα γίνει αν το κράτος δεν γνωρίζει επακριβώς και ανά πάσα στιγμή τι του γίνεται.
Οι σύγχρονες κοινωνίες το έχουν επιτύχει χάρις στις τηλεματικές τεχνολογίες, δηλαδή πληροφορικής και επικοινωνιακών δικτύων.
Οι άθλιοι των Αθηνών, έχουν επιτύχει εν μέσω παγκοσμίου κοσμογονίας, να έχουν αποτρέψει τις εφαρμογές στην Ελλάδα.
Τώρα, αυτό πρέπει να είναι το κύριο μέλημα της κυβέρνησης και το απόλυτο μέτρο επιβολής από την πλευρά της Ευρωπαϊκής Ενώσεως, προκειμένου η Ελλάδα να μην πτωχεύσει και να ανακάμψει (2008).

Οι απαιτήσεις των καιρών ...

Οι απαιτήσεις των καιρών ...
- Ως πολίτες απαιτούμε το πολιτικό σύστημα και στην Ελλάδα να εκσυγχρονιστεί και να ακολουθήσει καινοτόμους δρόμους συμμετοχής των πολιτών

- Ως πολίτες πιστεύουμε ότι όλοι μας πρέπει να επιστρέψουμε στην κοινωνία, ένα μικρό έστω μέρος των πραγμάτων που αποκτήσαμε στη ζωή μας



Τόσο απλά ...

«Το μυαλό είναι σαν αλεξίπτωτο, αν δεν είναι ανοικτό δε δουλεύει» (Φρανκ Ζάπα)


Παρασκευή 12 Αυγούστου 2011

Διδάγματα από την Αγγλία …

Στα πρόσφατα επεισόδια στην Αγγλία, οι ταραχοποιοί που συνελήφθησαν για εγκληματικές πράξεις οδηγήθηκαν αυθημερόν στη δικαιοσύνη, η οποία συνεδρίασε όλη τη νύχτα και τους καταδίκασε

Εδώ στην Ελλάδα συλλαμβάνουν 5-6 όχι 1000 και πλέον, τους προσάγουν στην ασφάλεια, τους αφήνουν ελευθέρους, κάποιοι δικάζονται μήνες ή και χρόνια μετά, ενώ οι κκ. δικαστές πότε δεν δουλεύουν εκτός επισήμων ωραρίων, που είναι κάτι μεταξύ 9 πμ και 3μμ.

Ύστερα απορούμε γιατί το έγκλημα ευδοκιμεί στη χώρα της φαιδράς πορτοκαλέας και έχει καταντήσει η Ελλάδα παράδεισος όλων των εγκληματικών στοιχείων της Ευρώπης, της Αφρικής, μέρους της Ασίας και βάλε.

Οι αστέρες πολιτικοί μας πρέπει να δουν τις δηλώσεις Κάμερον στη Βουλή http://www.naftemporiki.gr/video/video.asp?id=40562 . Θα αντιληφθούν και μόνοι τους τη διαφορά του ηγέτη από τους εδώ ομολόγους του.

Εμάς μας έκανε εντύπωση η ίδια συμπεριφορά, ντύσιμο, τακτικές και αποτελέσματα των άγγλων τραμπούκων με τους εδώ ομολόγους των. Μας έκανε επίσης εντύπωση η διαφορά συμπεριφοράς της πολιτικής ηγεσίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου