Περιβάλλον

Θα πειστούμε ότι οι πολτικοί έχουν σοβαρό πρόγραμμα για το Περιβάλλον μόνον αν δούμε άμεσα εκστρατεία για την απομάκρυνση των πάσης φύσεως σκουπιδιών που έχουν κατακλύσει την Ελλάδα (2007)

Κρίση και Προοπτικές ...

Τίποτε δεν θα γίνει αν το κράτος δεν γνωρίζει επακριβώς και ανά πάσα στιγμή τι του γίνεται.
Οι σύγχρονες κοινωνίες το έχουν επιτύχει χάρις στις τηλεματικές τεχνολογίες, δηλαδή πληροφορικής και επικοινωνιακών δικτύων.
Οι άθλιοι των Αθηνών, έχουν επιτύχει εν μέσω παγκοσμίου κοσμογονίας, να έχουν αποτρέψει τις εφαρμογές στην Ελλάδα.
Τώρα, αυτό πρέπει να είναι το κύριο μέλημα της κυβέρνησης και το απόλυτο μέτρο επιβολής από την πλευρά της Ευρωπαϊκής Ενώσεως, προκειμένου η Ελλάδα να μην πτωχεύσει και να ανακάμψει (2008).

Οι απαιτήσεις των καιρών ...

Οι απαιτήσεις των καιρών ...
- Ως πολίτες απαιτούμε το πολιτικό σύστημα και στην Ελλάδα να εκσυγχρονιστεί και να ακολουθήσει καινοτόμους δρόμους συμμετοχής των πολιτών

- Ως πολίτες πιστεύουμε ότι όλοι μας πρέπει να επιστρέψουμε στην κοινωνία, ένα μικρό έστω μέρος των πραγμάτων που αποκτήσαμε στη ζωή μας



Τόσο απλά ...

«Το μυαλό είναι σαν αλεξίπτωτο, αν δεν είναι ανοικτό δε δουλεύει» (Φρανκ Ζάπα)


Παρασκευή 5 Απριλίου 2013

Να μάθουν να χαμογελούν, αλλιώς να πάνε σπίτι τους …

Ο λόγος για τους παρουσιαστές τιβί και εκφωνητές ραδιόφωνων.

Μιλάμε για αυθόρμητο και πηγαίο χαμόγελο και ευχάριστα πρόσωπα και όχι για κατασκευασμένα στοιχεία επαγγελματικής διαστροφής (θα θυμάστε ίσως το κατασκευασμένα επικοινωνιακά χαμόγελα της κας Μπακογιάννη).

Δείτε τους παρουσιαστές της γερμανικής DW (όχι βέβαια όλους) και θα καταλάβετε.

Εμείς έτσι θέλουμε του παρουσιαστές. Καλοντυμένους, απλούς, χαμογελαστούς, με καλές συχνά και ενδιαφέρουσες ειδήσεις από τον πολιτισμό και τις άλλες παραγωγικές και αξιοπρόσεκτες ανθρώπινες δραστηριότητες και όχι μόνο καταστροφές και εγκλήματα ανά τον πλανήτη.

Βέβαια υπάρχουν και μερικοί άλλοι, που έχουν μάθει μόνο να χαχανίζουν και να προσποιούνται ότι χαμογελούν, με τα δικά τους κυρίως «ευφυολογήματα», βλέπε σαχλαμάρες (χαρακτηριστικά παραδείγματα ο κ. Τάκης Σαράντης, πρωινή εκπομπή στη τιβί της ΕΡΤ, η κα Ακριβοπούλου στο Σκάι κλπ.).

Ο εκσυγχρονισμός στη δημόσια και ιδιωτική τιβί και τα ραδιόφωνα, δεν άρχισε ακόμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου