Περιβάλλον

Θα πειστούμε ότι οι πολτικοί έχουν σοβαρό πρόγραμμα για το Περιβάλλον μόνον αν δούμε άμεσα εκστρατεία για την απομάκρυνση των πάσης φύσεως σκουπιδιών που έχουν κατακλύσει την Ελλάδα (2007)

Κρίση και Προοπτικές ...

Τίποτε δεν θα γίνει αν το κράτος δεν γνωρίζει επακριβώς και ανά πάσα στιγμή τι του γίνεται.
Οι σύγχρονες κοινωνίες το έχουν επιτύχει χάρις στις τηλεματικές τεχνολογίες, δηλαδή πληροφορικής και επικοινωνιακών δικτύων.
Οι άθλιοι των Αθηνών, έχουν επιτύχει εν μέσω παγκοσμίου κοσμογονίας, να έχουν αποτρέψει τις εφαρμογές στην Ελλάδα.
Τώρα, αυτό πρέπει να είναι το κύριο μέλημα της κυβέρνησης και το απόλυτο μέτρο επιβολής από την πλευρά της Ευρωπαϊκής Ενώσεως, προκειμένου η Ελλάδα να μην πτωχεύσει και να ανακάμψει (2008).

Οι απαιτήσεις των καιρών ...

Οι απαιτήσεις των καιρών ...
- Ως πολίτες απαιτούμε το πολιτικό σύστημα και στην Ελλάδα να εκσυγχρονιστεί και να ακολουθήσει καινοτόμους δρόμους συμμετοχής των πολιτών

- Ως πολίτες πιστεύουμε ότι όλοι μας πρέπει να επιστρέψουμε στην κοινωνία, ένα μικρό έστω μέρος των πραγμάτων που αποκτήσαμε στη ζωή μας



Τόσο απλά ...

«Το μυαλό είναι σαν αλεξίπτωτο, αν δεν είναι ανοικτό δε δουλεύει» (Φρανκ Ζάπα)


Πέμπτη 13 Ιουνίου 2013

Έρευνα για ποινικά αδικήματα στην ΕΡΤ ζητά το ΥΠΟΙΚ …

«Όταν δεν μπορούμε να μεταθέσουμε έναν τεχνικό από την Μουρούζη στην Αγ. Παρασκευή, πώς θα το κάναμε εν κινήσει;», δήλωσε ο υπουργός Οικονομικών, Γιάννης Στουρνάρας, αναφερόμενος στην ΕΡΤ.

Τη διερεύνηση της τυχόν τέλεσης ποινικών αδικημάτων ως προς την προμήθεια εξοπλισμού, τις αναθέσεις παραγωγών και τις συμβάσεις έργου για παροχή υπηρεσιών δημοσιογραφικών και άλλων, ζήτησε, ως διάδοχος της ΕΡΤ, το υπουργείο Οικονομικών, με επιστολή του προς την αρμόδια Εισαγγελέα Διαφθοράς, Ελένη Ράικου. (ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ 13 Ιουνίου 2013).

Γιατί κ. Στουρνάρα άργησε τόσο η κυβέρνηση να ζητήσει το αυτονόητο;

Ελπίζουμε τουλάχιστον η έρευνα να φθάσει μέχρι τέλους και να λογοδοτήσουν όσοι ενέκριναν τις παρανομίες και όσοι τις εκτελούσαν αποκομίζοντας τεράστια – για χρεωκοπημένη χώρα – ποσά.

Θεωρούμε επίσης δίκαιο να απομακρυνθεί πάραυτα, ως αποτυχών και ως μη έχων αντικείμενο, αλλά και έργο, ο κ. Κεδίκογλου, που από ότι αντιλαμβανόμαστε έκανε ουκ ολίγες παρανομίες ή τουλάχιστον αντιδεοντολογικές πράξεις το τελευταίο χρόνο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου