Περιβάλλον

Θα πειστούμε ότι οι πολτικοί έχουν σοβαρό πρόγραμμα για το Περιβάλλον μόνον αν δούμε άμεσα εκστρατεία για την απομάκρυνση των πάσης φύσεως σκουπιδιών που έχουν κατακλύσει την Ελλάδα (2007)

Κρίση και Προοπτικές ...

Τίποτε δεν θα γίνει αν το κράτος δεν γνωρίζει επακριβώς και ανά πάσα στιγμή τι του γίνεται.
Οι σύγχρονες κοινωνίες το έχουν επιτύχει χάρις στις τηλεματικές τεχνολογίες, δηλαδή πληροφορικής και επικοινωνιακών δικτύων.
Οι άθλιοι των Αθηνών, έχουν επιτύχει εν μέσω παγκοσμίου κοσμογονίας, να έχουν αποτρέψει τις εφαρμογές στην Ελλάδα.
Τώρα, αυτό πρέπει να είναι το κύριο μέλημα της κυβέρνησης και το απόλυτο μέτρο επιβολής από την πλευρά της Ευρωπαϊκής Ενώσεως, προκειμένου η Ελλάδα να μην πτωχεύσει και να ανακάμψει (2008).

Οι απαιτήσεις των καιρών ...

Οι απαιτήσεις των καιρών ...
- Ως πολίτες απαιτούμε το πολιτικό σύστημα και στην Ελλάδα να εκσυγχρονιστεί και να ακολουθήσει καινοτόμους δρόμους συμμετοχής των πολιτών

- Ως πολίτες πιστεύουμε ότι όλοι μας πρέπει να επιστρέψουμε στην κοινωνία, ένα μικρό έστω μέρος των πραγμάτων που αποκτήσαμε στη ζωή μας



Τόσο απλά ...

«Το μυαλό είναι σαν αλεξίπτωτο, αν δεν είναι ανοικτό δε δουλεύει» (Φρανκ Ζάπα)


Κυριακή 16 Ιουνίου 2013

ΔΗΜΑΡ: Εμπρηστική η ομιλία του Πρωθυπουργού. «Ο κ. Σαμαράς πρέπει να αντιληφθεί ότι η κυβέρνηση είναι τρικομματική» …


«Η αντιμετώπιση της "αναδιοργάνωσης" της ΕΡΤ, όπως μονομερώς επέλεξε ο πρωθυπουργός και η Νέα Δημοκρατία, είναι απαράδεκτη» σημειώνει σε ανακοίνωσή της η ΔΗΜΑΡ σχολιάζοντας τη σημερινή ομιλία του κ. Αντώνη Σαμαρά.

Το κόμμα επαναλαμβάνει πως «ξεκαθάρισε από την πρώτη στιγμή ότι αντιμετωπίζει το ζήτημα αυτό ως ζήτημα δημοκρατίας» και ότι αντιτίθεται στη λύση που επελέγη, «η οποία δεν συνιστά μεταρρύθμιση αλλά προσβολή αυτής της έννοιας αφού τη συνδέει με τον αυταρχισμό».

Σύμφωνα με τη Δημοκρατική Αριστερά, «η μόνη λύση είναι να ανακληθεί η Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου, να επαναλειτουργήσει άμεσα η ΕΡΤ με κανονικό πρόγραμμα και να προωθηθεί με την ΕΡΤ ανοιχτή η αναγκαία αναδιοργάνωση, ο εξορθολογισμός  και η θεσμική αναμόρφωση». (ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ Κυριακή, 16 Ιουνίου 2013).

Πρωθυπουργέ βρέθηκε επί τέλους ένας πρόθυμος, η ΔΗΜΑΡ.

Αναθέστε εν λευκώ την αναδιοργάνωση της ΕΡΤ στη ΔΗΜΑΡ. Έτσι θα δούμε και τι πουλιά πιάνει η αριστερά. Άλλωστε ξέρει τα πάντα και έχει έτοιμες τις λύσεις. Δημοκρατικές, αποτελεσματικές και αξιοκρατικές.

Ακριβώς ότι χρειάζεται.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου