Περιβάλλον

Θα πειστούμε ότι οι πολτικοί έχουν σοβαρό πρόγραμμα για το Περιβάλλον μόνον αν δούμε άμεσα εκστρατεία για την απομάκρυνση των πάσης φύσεως σκουπιδιών που έχουν κατακλύσει την Ελλάδα (2007)

Κρίση και Προοπτικές ...

Τίποτε δεν θα γίνει αν το κράτος δεν γνωρίζει επακριβώς και ανά πάσα στιγμή τι του γίνεται.
Οι σύγχρονες κοινωνίες το έχουν επιτύχει χάρις στις τηλεματικές τεχνολογίες, δηλαδή πληροφορικής και επικοινωνιακών δικτύων.
Οι άθλιοι των Αθηνών, έχουν επιτύχει εν μέσω παγκοσμίου κοσμογονίας, να έχουν αποτρέψει τις εφαρμογές στην Ελλάδα.
Τώρα, αυτό πρέπει να είναι το κύριο μέλημα της κυβέρνησης και το απόλυτο μέτρο επιβολής από την πλευρά της Ευρωπαϊκής Ενώσεως, προκειμένου η Ελλάδα να μην πτωχεύσει και να ανακάμψει (2008).

Οι απαιτήσεις των καιρών ...

Οι απαιτήσεις των καιρών ...
- Ως πολίτες απαιτούμε το πολιτικό σύστημα και στην Ελλάδα να εκσυγχρονιστεί και να ακολουθήσει καινοτόμους δρόμους συμμετοχής των πολιτών

- Ως πολίτες πιστεύουμε ότι όλοι μας πρέπει να επιστρέψουμε στην κοινωνία, ένα μικρό έστω μέρος των πραγμάτων που αποκτήσαμε στη ζωή μας



Τόσο απλά ...

«Το μυαλό είναι σαν αλεξίπτωτο, αν δεν είναι ανοικτό δε δουλεύει» (Φρανκ Ζάπα)


Παρασκευή 28 Νοεμβρίου 2014

Οι πελάτες όρθιοι, υπάλληλοι καθιστοί έως αραχτοί …

Βρεθήκαμε σε αναμονή τραπέζης και είδαμε κάποια στιγμή ένα κύριο ο οποίος εμφανώς υπέφερε να κάθετε όρθιος, ενώ ο υπάλληλος ενεργούσε προς εξυπηρέτησή του.

Ένας άλλος κύριος που αντιλήφθηκε την αδυναμία του πελάτη, του πρόσφερε μια καρέκλα, από τις πολλές που ήταν ευτυχώς άδεια εκείνη την ώρα.

Εύλογα μας δημιουργήθηκε η σκέψη, γιατί και οι πελάτες να μην κάθονται και αυτοί και μάλιστα σε ένα ευρύχωρο γυάλινο κουβούκλιο, προκειμένου να μη ακούει κανείς τα διαμειβόμενα μεταξύ υπαλλήλου και πελάτη.

Τα πλεονεκτήματα προφανή και έτσι θα αποκατασταθεί και η αξιοπρέπεια των πολιτών πελατών που βάναυσα παραβιάζονται από τις τακτικές και τις πολιτικές των τραπεζών, εν προκειμένω.

Ασφαλώς τα ίδια πρέπει να ισχύουν και όλες τις περιπτώσεις συναλλασσομένων πολιτών μπροστά σε υπαλλήλους και γκισέ.

Ελπίζουμε να μας ακούσουν ο πολύς και αποτελεσματικός Συνήγορος του Πολίτη και ο εξαφανισμένος Τραπεζικός Διαμεσολαβητής.

ΥΓ: Με την ευκαιρία η Τράπεζα Alpha Bank (δεν ξέρω πως λέγεται ελληνικά) πρέπει άμεσα να σταματήσει να απαιτεί από τους πολίτες πελάτες να στέκονται όρθιοι σε ουρές, πολλές φορές μεγάλες, σε αντίθεση με όλες σχεδόν τις άλλες ελληνικές τράπεζες, οι οποίες προσφέρουν αριθμό σειράς προτεραιότητας και καρέκλες.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου