Περιβάλλον

Θα πειστούμε ότι οι πολτικοί έχουν σοβαρό πρόγραμμα για το Περιβάλλον μόνον αν δούμε άμεσα εκστρατεία για την απομάκρυνση των πάσης φύσεως σκουπιδιών που έχουν κατακλύσει την Ελλάδα (2007)

Κρίση και Προοπτικές ...

Τίποτε δεν θα γίνει αν το κράτος δεν γνωρίζει επακριβώς και ανά πάσα στιγμή τι του γίνεται.
Οι σύγχρονες κοινωνίες το έχουν επιτύχει χάρις στις τηλεματικές τεχνολογίες, δηλαδή πληροφορικής και επικοινωνιακών δικτύων.
Οι άθλιοι των Αθηνών, έχουν επιτύχει εν μέσω παγκοσμίου κοσμογονίας, να έχουν αποτρέψει τις εφαρμογές στην Ελλάδα.
Τώρα, αυτό πρέπει να είναι το κύριο μέλημα της κυβέρνησης και το απόλυτο μέτρο επιβολής από την πλευρά της Ευρωπαϊκής Ενώσεως, προκειμένου η Ελλάδα να μην πτωχεύσει και να ανακάμψει (2008).

Οι απαιτήσεις των καιρών ...

Οι απαιτήσεις των καιρών ...
- Ως πολίτες απαιτούμε το πολιτικό σύστημα και στην Ελλάδα να εκσυγχρονιστεί και να ακολουθήσει καινοτόμους δρόμους συμμετοχής των πολιτών

- Ως πολίτες πιστεύουμε ότι όλοι μας πρέπει να επιστρέψουμε στην κοινωνία, ένα μικρό έστω μέρος των πραγμάτων που αποκτήσαμε στη ζωή μας



Τόσο απλά ...

«Το μυαλό είναι σαν αλεξίπτωτο, αν δεν είναι ανοικτό δε δουλεύει» (Φρανκ Ζάπα)


Τρίτη 4 Νοεμβρίου 2014

Θέλεις και εσύ να γίνεις πλούσιος; Μπορείς και με νόμιμο τρόπο …


Διαβάζουμε από το άρθρο «Όμηροι» των δικαστηρίων οι επιχειρήσεις της εφημερίδας ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ, ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ, της 26ης Οκτωβρίου 2014.

Λογικά δεν μπορεί να συμβαίνουν τέτοια πράγματα στη χώρα δικαίου και με περγαμηνές στον πολιτικό και νομικό πολιτισμό μας, όπως διατείνονται οι υπουργοί Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, οι συνδικαλιστές του θαυμάσιου και εκλεκτού τμήματος της ελληνικής κοινωνίας που απαρτίζει το δικαστικό σώμα και αποτελεί κέρβερο που διαφυλάττει τις αρχές και τις αξίες της Ελληνικής Κοινωνίας.

Ιδού το εκπληκτικό απόσπασμα:« … Για αξιόποινες πράξεις καταχρήσεως 4,7 δισεκατομμυρίων δραχμών που τελέστηκαν μεταξύ 1995 και 1997 ασκήθηκε μήνυση από την εταιρεία Α το 1998.Το 2000 ασκήθηκε ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος, δύο δε από τους κατηγορουμένους προφυλακίστηκαν. Η ενδιάμεση διαδικασία ολοκληρώθηκε το 2003 με έκδοση αμετάκλητου παραπεμπτικού βουλεύματος. Η δίκη ενώπιον του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων Θεσσαλονίκης διεξήχθη έπειτα από δέκα αναβολές (!) τον Μάρτιο του 2009, οπότε και εξεδόθη καταδικαστική απόφαση κατά κάποιων από τους κατηγορουμένους, δυνάμει της οποίας τούς επεβλήθη δεκαετής κάθειρξη για τα δύο κακουργήματα της πλαστογραφίας και της απάτης. Η ποινή συγχωνεύθηκε σε επτά χρόνια κάθειρξη για τον καθένα. Οι κατηγορούμενοι άσκησαν έφεση και αφέθηκαν ελεύθεροι καταβάλλοντας επιπλέον χρηματική εγγύηση 5.000 ευρώ έκαστος (!). Οι εν λόγω κατηγορούμενοι, κάνοντας χρήση των ευεργετικών διατάξεων του ν. 3727/2008, όπως αυτός τροποποιήθηκε από τον ν. 3772/2009, προκάλεσαν μετατροπή της ποινής καθείρξεως σε χρηματική, ύψους 70.000 ευρώ (!), παραιτούμενοι από τις εφέσεις που είχαν ασκήσει κατά της απόφασης του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων Θεσσαλονίκης, η οποία κατέστη αμετάκλητη …».

Λογικό συμπέρασμα: Θέλεις να γίνεις πλούσιος και εσύ; Μπορείς: Αρκεί να κλέψεις μερικά δισεκατομμύρια δραχμές ή αρκετά εκατομμύρια €. Και θα έχεις επί πλέον και αμετάκλητη απόφαση της δικαιοσύνης που θα αποδεικνύει τη τιμιότητάς σου!

Μην κάνεις όμως ποτέ το λάθος να κλέψεις φραντζόλα ψωμί. Δεν σε σώζει τίποτε. Μα τίποτε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου