Περιβάλλον

Θα πειστούμε ότι οι πολτικοί έχουν σοβαρό πρόγραμμα για το Περιβάλλον μόνον αν δούμε άμεσα εκστρατεία για την απομάκρυνση των πάσης φύσεως σκουπιδιών που έχουν κατακλύσει την Ελλάδα (2007)

Κρίση και Προοπτικές ...

Τίποτε δεν θα γίνει αν το κράτος δεν γνωρίζει επακριβώς και ανά πάσα στιγμή τι του γίνεται.
Οι σύγχρονες κοινωνίες το έχουν επιτύχει χάρις στις τηλεματικές τεχνολογίες, δηλαδή πληροφορικής και επικοινωνιακών δικτύων.
Οι άθλιοι των Αθηνών, έχουν επιτύχει εν μέσω παγκοσμίου κοσμογονίας, να έχουν αποτρέψει τις εφαρμογές στην Ελλάδα.
Τώρα, αυτό πρέπει να είναι το κύριο μέλημα της κυβέρνησης και το απόλυτο μέτρο επιβολής από την πλευρά της Ευρωπαϊκής Ενώσεως, προκειμένου η Ελλάδα να μην πτωχεύσει και να ανακάμψει (2008).

Οι απαιτήσεις των καιρών ...

Οι απαιτήσεις των καιρών ...
- Ως πολίτες απαιτούμε το πολιτικό σύστημα και στην Ελλάδα να εκσυγχρονιστεί και να ακολουθήσει καινοτόμους δρόμους συμμετοχής των πολιτών

- Ως πολίτες πιστεύουμε ότι όλοι μας πρέπει να επιστρέψουμε στην κοινωνία, ένα μικρό έστω μέρος των πραγμάτων που αποκτήσαμε στη ζωή μας



Τόσο απλά ...

«Το μυαλό είναι σαν αλεξίπτωτο, αν δεν είναι ανοικτό δε δουλεύει» (Φρανκ Ζάπα)


Σάββατο 5 Δεκεμβρίου 2015

Φτύνει εκεί που έγλυφε …

Δεν ανέχομαι μεθόδους αριστερής αλητείας, απαντά ο Αλ. Μητρόπουλος
Για μεθόδους «μαφίας» και αριστερής αλητείας, τις οποίες δεν πρόκειται να ανεχθεί, κάνει λόγο ο Αλέξης Μητρόπουλος, μετά την εις βάρος του ποινική δίωξη για φοροδιαφυγή και ξέπλυμα βρώμικου χρήματος. 
  
Ο πρώην αντιπρόεδρος της Βουλής, σε γραπτή του δήλωση, διαβεβαιώνει ότι «θα συνεχίσω να προβάλλω τις απόψεις μου και να ασκώ κριτική στην εθνοκτόνα και κοινωνιοκτόνα ασκούμενη μνημονιακή πολιτική, όπως έπραξα πάντα, από όταν φυλακίστηκα και βασανίστηκα στη χούντα μέχρι και σήμερα». (ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ, UPD:18:33, Παρασκευή, 04 Δεκεμβρίου 2015 18:21).

Ο θαυμάσιος αυτός κύριος, που έγινε κάποιος από το τίποτε και μη έχων τίποτε να πει, παρά μόνον ως μαϊντανός στα κανάλια των ΜΜΕ, τώρα βρίζει αυτούς που τον έκαναν μέχρι αντιπρόεδρο της Βουλής.

Και φυσικά δεν ανέχεται να παρουσιαστεί ενώπιον της Δικαιοσύνης, αλλά θέλει να βγει λάδι και πάλι μέσω των καναλιών.

Τι ντροπή Θεέ μου. Και φιγουράρει και ως καθηγητής (επίκουρος είναι, αλλά αρέσκεται στο καθηγητής) για να δώσει βάρος στις αερολογίες του και τις μπαρούφες του.

Τέτοιοι κολοσσοί της επιστήμης πρέπει αμέσως και χωρίς άλλες διατυπώσεις να απομακρύνονται άμεσα από τα πανεπιστήμια της χώρας, αν θέλουμε να δούμε προκοπή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου