Περιβάλλον

Θα πειστούμε ότι οι πολτικοί έχουν σοβαρό πρόγραμμα για το Περιβάλλον μόνον αν δούμε άμεσα εκστρατεία για την απομάκρυνση των πάσης φύσεως σκουπιδιών που έχουν κατακλύσει την Ελλάδα (2007)

Κρίση και Προοπτικές ...

Τίποτε δεν θα γίνει αν το κράτος δεν γνωρίζει επακριβώς και ανά πάσα στιγμή τι του γίνεται.
Οι σύγχρονες κοινωνίες το έχουν επιτύχει χάρις στις τηλεματικές τεχνολογίες, δηλαδή πληροφορικής και επικοινωνιακών δικτύων.
Οι άθλιοι των Αθηνών, έχουν επιτύχει εν μέσω παγκοσμίου κοσμογονίας, να έχουν αποτρέψει τις εφαρμογές στην Ελλάδα.
Τώρα, αυτό πρέπει να είναι το κύριο μέλημα της κυβέρνησης και το απόλυτο μέτρο επιβολής από την πλευρά της Ευρωπαϊκής Ενώσεως, προκειμένου η Ελλάδα να μην πτωχεύσει και να ανακάμψει (2008).

Οι απαιτήσεις των καιρών ...

Οι απαιτήσεις των καιρών ...
- Ως πολίτες απαιτούμε το πολιτικό σύστημα και στην Ελλάδα να εκσυγχρονιστεί και να ακολουθήσει καινοτόμους δρόμους συμμετοχής των πολιτών

- Ως πολίτες πιστεύουμε ότι όλοι μας πρέπει να επιστρέψουμε στην κοινωνία, ένα μικρό έστω μέρος των πραγμάτων που αποκτήσαμε στη ζωή μας



Τόσο απλά ...

«Το μυαλό είναι σαν αλεξίπτωτο, αν δεν είναι ανοικτό δε δουλεύει» (Φρανκ Ζάπα)


Τετάρτη 26 Οκτωβρίου 2016

Νέα Ελληνική σοβιετία …

Τα όσα έγιναν τις ημέρες αυτές στο 2ο συνέδριο του θαυμάσιου κόμματος του ΣΥΡΙΖΑ και φιλοτεχνήθηκαν από τον μοναδικό, θεόσταλτο σωτήρα, ανώτερο Νου, μοναδικό οραματιστή και ιστορικά μέγα νομοθέτη και διαμορφωτή της Νέας Ευρώπης, πρωθυπουργό μας κ. Αλέξη Τσίπρα, θα μείνουν στην Ιστορία.

Συνάμα με τους στρατηγικούς σχεδιασμούς και μετά την αποδοχή τους από το εκπληκτικό Σώμα των 151 Μελών του ανώτατου ΣΥΡΙΖΟΣοβιέτ, το Κόμμα θα ελέγχει πλήρως τη κυβέρνηση των Ελλήνων και αλίμονο σε όσους δεν ψήφισαν ΣΥΡΙΖΑ και δε θέλουν να γίνουν οπαδοί και συνοδοιπόροι του. Αν και το ερώτημα πως θα τους ξεχωρίζει, είναι και θα παραμείνει λογικά αναπάντητο.

Έψαξα αλλά δεν βρήκα στις ιστοσελίδες του ΣΥΡΙΖΑ τον ακριβή ρόλο του Πολιτικού Συμβουλίου και του Εκτελεστικού Συμβουλίου. Μόνον ονόματα, χωρίς ιδιότητες, προσόντα και απασχόληση.

Αλλά από ότι αποκόμισα από το λόγο του αρχηγού κ. Τσίπρα το κόμμα θα έχει πρώτιστο ρόλο στις πολιτικές και τις ενέργειες της κυβέρνησης.

Ελπίζουμε να δούμε σύγχρονες πολιτικές και εκσυγχρονισμό του κράτους και της διοίκησης και όχι βόλεμα ημετέρων και περιχαράκωση πολιτικών, ξένων προς όλα αυτά που γνωρίσαμε μέχρι σήμερα και έφεραν την Ελλάδα στο καλό σημείο που βρίσκεται σήμερα, αν και πτωχευμένη. Ακόμα και κατά τα 2 έτη της αποκάλυψης ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου