Περιβάλλον

Θα πειστούμε ότι οι πολτικοί έχουν σοβαρό πρόγραμμα για το Περιβάλλον μόνον αν δούμε άμεσα εκστρατεία για την απομάκρυνση των πάσης φύσεως σκουπιδιών που έχουν κατακλύσει την Ελλάδα (2007)

Κρίση και Προοπτικές ...

Τίποτε δεν θα γίνει αν το κράτος δεν γνωρίζει επακριβώς και ανά πάσα στιγμή τι του γίνεται.
Οι σύγχρονες κοινωνίες το έχουν επιτύχει χάρις στις τηλεματικές τεχνολογίες, δηλαδή πληροφορικής και επικοινωνιακών δικτύων.
Οι άθλιοι των Αθηνών, έχουν επιτύχει εν μέσω παγκοσμίου κοσμογονίας, να έχουν αποτρέψει τις εφαρμογές στην Ελλάδα.
Τώρα, αυτό πρέπει να είναι το κύριο μέλημα της κυβέρνησης και το απόλυτο μέτρο επιβολής από την πλευρά της Ευρωπαϊκής Ενώσεως, προκειμένου η Ελλάδα να μην πτωχεύσει και να ανακάμψει (2008).

Οι απαιτήσεις των καιρών ...

Οι απαιτήσεις των καιρών ...
- Ως πολίτες απαιτούμε το πολιτικό σύστημα και στην Ελλάδα να εκσυγχρονιστεί και να ακολουθήσει καινοτόμους δρόμους συμμετοχής των πολιτών

- Ως πολίτες πιστεύουμε ότι όλοι μας πρέπει να επιστρέψουμε στην κοινωνία, ένα μικρό έστω μέρος των πραγμάτων που αποκτήσαμε στη ζωή μας



Τόσο απλά ...

«Το μυαλό είναι σαν αλεξίπτωτο, αν δεν είναι ανοικτό δε δουλεύει» (Φρανκ Ζάπα)


Δευτέρα 3 Οκτωβρίου 2016

Πόσα χρόνια θα ήθελες Αλέξη για να κάνεις εσύ τη δουλειά …

Νέο πεντάστερο αναβαθμίζει το ιστορικό κέντρο

Άνοιξε τις πύλες του το πρώτο νέο από το μηδέν δημιουργημένο για φέτος πεντάστερο ξενοδοχείο της Αθήνας, το Electra Metropolis

Η ανακατασκευή του κτηρίου έγινε με απόλυτο σεβασμό στη μικρή βασιλική εκκλησία της Αγίας Δυνάμεως στην οποία θα γίνουν άμεσα εργασίες αποκατάστασης και ανάδειξης

που αποτελεί την τρίτη επένδυση του ομίλου Electra Hotels & Resorts στην πρωτεύουσα και δημιουργήθηκε στη θέση του κτηρίου που στέγαζε επί χρόνια το υπουργείο Παιδείας, στην οδό Μητροπόλεως … (ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ, Δευτέρα, 03 Οκτωβρίου 2016 18:46).

Μάλλον χρόνια και ζαμάνια. Αν βέβαια σε άφηνε ο Σπίρτζης, αν δε κήρυσσε αρχαιολογικό το χώρο ή διατηρητέο το κτήριο ο Μπαλτάς, αν δεν είχε αντιρρήσεις για τους πελάτες της κρουαζιέρας ο Δρίτσας, αν δεν έδινε έγκριση για τις περιβαλλοντικές μελέτες ο Σκουρλέτης, αν δε διαφωνούσε για τα εργασιακά ο Κατρούγκαλος, τις επενδύσεις ο Σταθάκης, το ΦΠΑ ο Τσακαλώτος και πάει λέγοντας.

Τώρα Αλέξη μας μπορείς να πίνεις άνετα το καφέ σου εκεί – και φαντάζομαι δωρεάν – και ίσως να κάνεις και τις συνεδριάσεις του ΣΥΡΙΖΑ στις αίθουσές του.

Τέλος καλό, όλα καλά. Αλέξη μας, καμάρι μας και μεγάλε Τιμονιέρη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου