Περιβάλλον

Θα πειστούμε ότι οι πολτικοί έχουν σοβαρό πρόγραμμα για το Περιβάλλον μόνον αν δούμε άμεσα εκστρατεία για την απομάκρυνση των πάσης φύσεως σκουπιδιών που έχουν κατακλύσει την Ελλάδα (2007)

Κρίση και Προοπτικές ...

Τίποτε δεν θα γίνει αν το κράτος δεν γνωρίζει επακριβώς και ανά πάσα στιγμή τι του γίνεται.
Οι σύγχρονες κοινωνίες το έχουν επιτύχει χάρις στις τηλεματικές τεχνολογίες, δηλαδή πληροφορικής και επικοινωνιακών δικτύων.
Οι άθλιοι των Αθηνών, έχουν επιτύχει εν μέσω παγκοσμίου κοσμογονίας, να έχουν αποτρέψει τις εφαρμογές στην Ελλάδα.
Τώρα, αυτό πρέπει να είναι το κύριο μέλημα της κυβέρνησης και το απόλυτο μέτρο επιβολής από την πλευρά της Ευρωπαϊκής Ενώσεως, προκειμένου η Ελλάδα να μην πτωχεύσει και να ανακάμψει (2008).

Οι απαιτήσεις των καιρών ...

Οι απαιτήσεις των καιρών ...
- Ως πολίτες απαιτούμε το πολιτικό σύστημα και στην Ελλάδα να εκσυγχρονιστεί και να ακολουθήσει καινοτόμους δρόμους συμμετοχής των πολιτών

- Ως πολίτες πιστεύουμε ότι όλοι μας πρέπει να επιστρέψουμε στην κοινωνία, ένα μικρό έστω μέρος των πραγμάτων που αποκτήσαμε στη ζωή μαςΤόσο απλά ...

«Το μυαλό είναι σαν αλεξίπτωτο, αν δεν είναι ανοικτό δε δουλεύει» (Φρανκ Ζάπα)


Δευτέρα, 19 Ιουνίου 2017

Διαπίστωση – 14: … εθνική κυριαρχία είναι …

Εθνική κυριαρχία είναι η ικανότητα να δημιουργείς, να καινοτομείς και να προκαλείς σεβασμό και φόβο.

Η εθνική κυριαρχία χάνεται όταν η ηγεσία αποτελείται από φοβισμένα ανθρωπάκια που επιθυμούν διακαώς να κυβερνήσουν και μόλις αναλάβουν την εξουσία τα κάνουν επάνω τους διαπιστώνοντας ότι δεν έχουν γνώσεις ικανότητες, παιδεία, τόλμη, αυταπάρνηση, πατριωτισμό και δεν εμφορούνται από το καθήκον της προσφοράς.

Δε χάνεις την εθνική σου κυριαρχία είναι είσαι φτωχός πλην τίμιος, εργατικός και διαθέτεις τουλάχιστον κοινό νου. Φυσικά, η συνδρομή φίλων, συνεργατών και ειδικών είναι απαραίτητη προκειμένου να βγεις από τον τρομακτικό φαύλο κύκλο της εξαθλίωσης και να περάσεις σε ενάρετο κύκλο δημιουργίας.
Δημοσίευση σχολίου