Περιβάλλον

Θα πειστούμε ότι οι πολτικοί έχουν σοβαρό πρόγραμμα για το Περιβάλλον μόνον αν δούμε άμεσα εκστρατεία για την απομάκρυνση των πάσης φύσεως σκουπιδιών που έχουν κατακλύσει την Ελλάδα (2007)

Κρίση και Προοπτικές ...

Τίποτε δεν θα γίνει αν το κράτος δεν γνωρίζει επακριβώς και ανά πάσα στιγμή τι του γίνεται.
Οι σύγχρονες κοινωνίες το έχουν επιτύχει χάρις στις τηλεματικές τεχνολογίες, δηλαδή πληροφορικής και επικοινωνιακών δικτύων.
Οι άθλιοι των Αθηνών, έχουν επιτύχει εν μέσω παγκοσμίου κοσμογονίας, να έχουν αποτρέψει τις εφαρμογές στην Ελλάδα.
Τώρα, αυτό πρέπει να είναι το κύριο μέλημα της κυβέρνησης και το απόλυτο μέτρο επιβολής από την πλευρά της Ευρωπαϊκής Ενώσεως, προκειμένου η Ελλάδα να μην πτωχεύσει και να ανακάμψει (2008).

Οι απαιτήσεις των καιρών ...

Οι απαιτήσεις των καιρών ...
- Ως πολίτες απαιτούμε το πολιτικό σύστημα και στην Ελλάδα να εκσυγχρονιστεί και να ακολουθήσει καινοτόμους δρόμους συμμετοχής των πολιτών

- Ως πολίτες πιστεύουμε ότι όλοι μας πρέπει να επιστρέψουμε στην κοινωνία, ένα μικρό έστω μέρος των πραγμάτων που αποκτήσαμε στη ζωή μαςΤόσο απλά ...

«Το μυαλό είναι σαν αλεξίπτωτο, αν δεν είναι ανοικτό δε δουλεύει» (Φρανκ Ζάπα)


Δευτέρα, 12 Ιουνίου 2017

Στην Εξεταστική για την Υγεία κατέθεσε ο κ. Μαρτίνης …

Τους ισχυρισμούς που διατύπωσε και προσφάτως σε συνέντευξή του εμπλέκοντας στην υπόθεση του «Ερρίκος Ντυνάν» παρελθόντες υπουργούς του ΠΑΣΟΚ και της Νέας Δημοκρατίας επανέλαβε χθες στη νεοσυσταθείσα εξεταστική επιτροπή της Βουλής ο πρώην πρόεδρος του νοσοκομείου Ανδρέας Μαρτίνης.«Ο κ. Αβραμόπουλος έκανε το σύστημα άλωσης του Ερυθρού Σταυρού, ο κ. Λοβέρδος έσκαψε το λάκκο του “Ντυνάν” και ο κ. Γεωργιάδης μας έριξε μέσα και τον σφράγισε καλά», υποστήριξε στη μαρτυρική του κατάθεση ο κ. Μαρτίνης, ο οποίος, ως γνωστόν, έχει κριθεί προφυλακιστέος για τους χειρισμούς του στην υπόθεση. Ειδικώς μάλιστα για τον κ. Λοβέρδο, υποστήριξε ότι «στην αντιδικία του νοσοκομείου με τον Ανδρέα Βγενόπουλο, ο υπουργός πήρε το μέρος του τελευταίου» ζητώντας από τον ίδιον να αποσύρει τις μηνύσεις εναντίον του … (ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ, ΠΟΛΙΤΙΚΗ 08:17, 9 Ιουνίου 2017).

Άρτσι μπούρτζι και λουλάς.

Μας φαίνονται όλα παράλογα, με επιδίωξη να εκτοξεύονται αδαπάνως κατηγορίες κατά πολιτικών αντιπάλων και όχι διάθεση να εξευρεθεί και να λάμψει η αλήθεια.

Το μείζον θέμα που δεν αναφέρεται καν είναι ποιος έλαβε την απόφαση κατασκευής του νοσοκομείου Ερρίκος Ντυνάν δίπλα σε τεράστιο εμπορικό κέντρο που χτίστηκε προηγουμένως και σε περιοχή που λειτουργούν πολλά μεγάλα δημόσια νοσοκομεία. Ποιος ενέκρινε την εμπλοκή του Ελληνικό Ερυθρού Σταυρό σε αυτό το περίπλοκο, πλούσιο, σκανδαλώδες επιχειρηματικό σχέδιο, αφήνοντας παράλληλα το υφιστάμενο νοκομέιο του Ερυθρού Σταυρού  «Κοργιαλένειο - Μπενάκειο Ε.Ε.Σ» στα χάλια του και στην εξαθλίωσή του, ακόμα και σήμερα. Ποιος χρηματοδότησε την κατασκευή και έναντι ποιων ανταλλαγμάτων; Και τέλος ποιος εξέδωσε την οικοδομική άδεια;

Θα ασχοληθεί η Βουλή με σκάνδαλο αυτό; Τι λέτε αξιότιμε πρόεδρε της Βουλής κ. Νίκο Βούτση;
Δημοσίευση σχολίου