Περιβάλλον

Θα πειστούμε ότι οι πολτικοί έχουν σοβαρό πρόγραμμα για το Περιβάλλον μόνον αν δούμε άμεσα εκστρατεία για την απομάκρυνση των πάσης φύσεως σκουπιδιών που έχουν κατακλύσει την Ελλάδα (2007)

Κρίση και Προοπτικές ...

Τίποτε δεν θα γίνει αν το κράτος δεν γνωρίζει επακριβώς και ανά πάσα στιγμή τι του γίνεται.
Οι σύγχρονες κοινωνίες το έχουν επιτύχει χάρις στις τηλεματικές τεχνολογίες, δηλαδή πληροφορικής και επικοινωνιακών δικτύων.
Οι άθλιοι των Αθηνών, έχουν επιτύχει εν μέσω παγκοσμίου κοσμογονίας, να έχουν αποτρέψει τις εφαρμογές στην Ελλάδα.
Τώρα, αυτό πρέπει να είναι το κύριο μέλημα της κυβέρνησης και το απόλυτο μέτρο επιβολής από την πλευρά της Ευρωπαϊκής Ενώσεως, προκειμένου η Ελλάδα να μην πτωχεύσει και να ανακάμψει (2008).

Οι απαιτήσεις των καιρών ...

Οι απαιτήσεις των καιρών ...
- Ως πολίτες απαιτούμε το πολιτικό σύστημα και στην Ελλάδα να εκσυγχρονιστεί και να ακολουθήσει καινοτόμους δρόμους συμμετοχής των πολιτών

- Ως πολίτες πιστεύουμε ότι όλοι μας πρέπει να επιστρέψουμε στην κοινωνία, ένα μικρό έστω μέρος των πραγμάτων που αποκτήσαμε στη ζωή μαςΤόσο απλά ...

«Το μυαλό είναι σαν αλεξίπτωτο, αν δεν είναι ανοικτό δε δουλεύει» (Φρανκ Ζάπα)


Παρασκευή, 16 Ιουνίου 2017

Νάτη, νάτη πετιέται …

Χαιρετίζουμε τη συμφωνία στο Ευρογκρούπ της 15ης Ιουνίου 2017.

Συγχαίρουμε τη λαοπρόβλητη Ελληνική κυβέρνηση του εξαιρετικού πρωθυπουργού μας κ. Αλέξη Τσίπρα, που κατάφερε ύστερα από 18 περίπου μήνες σκληρών διαπραγματεύσεων να σύρει τους Θεσμούς σε συμφωνία με την Ελλάδα. Του το αναγνωρίζουμε.

Τώρα έχει σειρά η καταπληκτική ανάπτυξη - για την οποία θα τρίβουμε τα μάτια μας όπως ευφυώς δήλωσε ο Νέστωρ των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ υπουργός κ. Φλαμπουράρης - που περιμένει συμπιεσμένη ως μεταλλικό ελατήριο προς εκτόξευση.

Ελλάς το μεγαλείο σου …
Δημοσίευση σχολίου