Περιβάλλον

Θα πειστούμε ότι οι πολτικοί έχουν σοβαρό πρόγραμμα για το Περιβάλλον μόνον αν δούμε άμεσα εκστρατεία για την απομάκρυνση των πάσης φύσεως σκουπιδιών που έχουν κατακλύσει την Ελλάδα (2007)

Κρίση και Προοπτικές ...

Τίποτε δεν θα γίνει αν το κράτος δεν γνωρίζει επακριβώς και ανά πάσα στιγμή τι του γίνεται.
Οι σύγχρονες κοινωνίες το έχουν επιτύχει χάρις στις τηλεματικές τεχνολογίες, δηλαδή πληροφορικής και επικοινωνιακών δικτύων.
Οι άθλιοι των Αθηνών, έχουν επιτύχει εν μέσω παγκοσμίου κοσμογονίας, να έχουν αποτρέψει τις εφαρμογές στην Ελλάδα.
Τώρα, αυτό πρέπει να είναι το κύριο μέλημα της κυβέρνησης και το απόλυτο μέτρο επιβολής από την πλευρά της Ευρωπαϊκής Ενώσεως, προκειμένου η Ελλάδα να μην πτωχεύσει και να ανακάμψει (2008).

Οι απαιτήσεις των καιρών ...

Οι απαιτήσεις των καιρών ...
- Ως πολίτες απαιτούμε το πολιτικό σύστημα και στην Ελλάδα να εκσυγχρονιστεί και να ακολουθήσει καινοτόμους δρόμους συμμετοχής των πολιτών

- Ως πολίτες πιστεύουμε ότι όλοι μας πρέπει να επιστρέψουμε στην κοινωνία, ένα μικρό έστω μέρος των πραγμάτων που αποκτήσαμε στη ζωή μαςΤόσο απλά ...

«Το μυαλό είναι σαν αλεξίπτωτο, αν δεν είναι ανοικτό δε δουλεύει» (Φρανκ Ζάπα)


Σάββατο, 17 Ιουνίου 2017

Καιρός να δημοσιευτούν τα περιουσιακά στοιχεία των Ελλήνων στο εξωτερικό …

Πρέπει κάποτε οι Έλληνες πολίτες να πληροφορηθούν επίσημα τα περιουσιακά στοιχεία που διαθέτουν οι μόνιμοι κάτοικοι της Ελλάδος στο εξωτερικό.

Σε πρώτη φάση δεν ενδιαφέρει πως αποκτήθηκαν. Αρκεί η Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων να προβεί σε συμφωνίες με τις άλλες χώρες προκειμένου να καταγραφεί η περιουσία των Ελλήνων στο εξωτερικό.

Λογικά τα ποσά που έχουν εκταμιευτεί με ευφάνταστους τρόπους από την Ελλάδα και έχουν τοποθετηθεί σε περιουσιακά στοιχεία στο εξωτερικό πρέπει να είναι μυθώδη.

Η βάση πληροφοριών που είναι εθνική ανάγκη, να δημιουργηθεί άμεσα, και μπορεί να διαμορφωθεί με βάση το Εθνικό Περιουσιολόγιο, που και αυτό όλο εξαγγέλλεται και όλο καθυστερεί η υλοποίησή του.
Δημοσίευση σχολίου