Περιβάλλον

Θα πειστούμε ότι οι πολτικοί έχουν σοβαρό πρόγραμμα για το Περιβάλλον μόνον αν δούμε άμεσα εκστρατεία για την απομάκρυνση των πάσης φύσεως σκουπιδιών που έχουν κατακλύσει την Ελλάδα (2007)

Κρίση και Προοπτικές ...

Τίποτε δεν θα γίνει αν το κράτος δεν γνωρίζει επακριβώς και ανά πάσα στιγμή τι του γίνεται.
Οι σύγχρονες κοινωνίες το έχουν επιτύχει χάρις στις τηλεματικές τεχνολογίες, δηλαδή πληροφορικής και επικοινωνιακών δικτύων.
Οι άθλιοι των Αθηνών, έχουν επιτύχει εν μέσω παγκοσμίου κοσμογονίας, να έχουν αποτρέψει τις εφαρμογές στην Ελλάδα.
Τώρα, αυτό πρέπει να είναι το κύριο μέλημα της κυβέρνησης και το απόλυτο μέτρο επιβολής από την πλευρά της Ευρωπαϊκής Ενώσεως, προκειμένου η Ελλάδα να μην πτωχεύσει και να ανακάμψει (2008).

Οι απαιτήσεις των καιρών ...

Οι απαιτήσεις των καιρών ...
- Ως πολίτες απαιτούμε το πολιτικό σύστημα και στην Ελλάδα να εκσυγχρονιστεί και να ακολουθήσει καινοτόμους δρόμους συμμετοχής των πολιτών

- Ως πολίτες πιστεύουμε ότι όλοι μας πρέπει να επιστρέψουμε στην κοινωνία, ένα μικρό έστω μέρος των πραγμάτων που αποκτήσαμε στη ζωή μαςΤόσο απλά ...

«Το μυαλό είναι σαν αλεξίπτωτο, αν δεν είναι ανοικτό δε δουλεύει» (Φρανκ Ζάπα)


Πέμπτη, 22 Ιουνίου 2017

Τεχνοδιπλωματία: Πρέσβη σε εταιρείες τεχνολογίας όρισε η Δανία …

 … Οι κορυφαίες εταιρείες της Σίλικον Βάλεϊ έχουν μεγαλύτερη βαρύτητα στη διεθνή σκηνή από πολλές χώρες - κάτι που σημαίνει πως η ανάπτυξη διπλωματικών σχέσεων μαζί τους είναι όλο και πιο σημαντική, εκτιμά ο πρώτος εθνικός «πρέσβης τεχνολογίας» στον κόσμοΟ Κάσπερ Κλίνγκε επελέγη από το υπουργείο Εξωτερικών της Δανίας για να αναλάβει το πρώτο πόστο «τεχνολογικής διπλωματίας» (techplomacy- αλλιώς, «τεχνοδιπλωματίας») στη Δυτική Ακτή των ΗΠΑ. Αρμοδιότητά του η δημιουργία σχέσεων ανάμεσα στη χώρα του και εταιρείες όπως το Facebook, η Apple και η Google … (ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ, UPD:19:33, Δευτέρα, 19 Ιουνίου 2017 19:31).

Βλέπει άραγε η εκπληκτική ελληνική κυβέρνηση του εξοχότατου πρωθυπουργού μας κ. Αλέξη Τσίπρα τι κάνουν οι χώρες που σκέπτονται και έχουν διάθεση να εργαστούν για να δημιουργήσουν στο μέλλον καλλίτερες συνθήκες για τους πολίτες τους από τις σημερινές;

Δουλεύουν σκληρά, δημιουργούν μηχανισμούς μελέτης και σχεδιασμού και καταλήγουν σε δράσεις, καινοτομίες και πρωτοβουλίες μοναδικές.

Μπράβο Δανία.
Δημοσίευση σχολίου