Περιβάλλον

Θα πειστούμε ότι οι πολτικοί έχουν σοβαρό πρόγραμμα για το Περιβάλλον μόνον αν δούμε άμεσα εκστρατεία για την απομάκρυνση των πάσης φύσεως σκουπιδιών που έχουν κατακλύσει την Ελλάδα (2007)

Κρίση και Προοπτικές ...

Τίποτε δεν θα γίνει αν το κράτος δεν γνωρίζει επακριβώς και ανά πάσα στιγμή τι του γίνεται.
Οι σύγχρονες κοινωνίες το έχουν επιτύχει χάρις στις τηλεματικές τεχνολογίες, δηλαδή πληροφορικής και επικοινωνιακών δικτύων.
Οι άθλιοι των Αθηνών, έχουν επιτύχει εν μέσω παγκοσμίου κοσμογονίας, να έχουν αποτρέψει τις εφαρμογές στην Ελλάδα.
Τώρα, αυτό πρέπει να είναι το κύριο μέλημα της κυβέρνησης και το απόλυτο μέτρο επιβολής από την πλευρά της Ευρωπαϊκής Ενώσεως, προκειμένου η Ελλάδα να μην πτωχεύσει και να ανακάμψει (2008).

Οι απαιτήσεις των καιρών ...

Οι απαιτήσεις των καιρών ...
- Ως πολίτες απαιτούμε το πολιτικό σύστημα και στην Ελλάδα να εκσυγχρονιστεί και να ακολουθήσει καινοτόμους δρόμους συμμετοχής των πολιτών

- Ως πολίτες πιστεύουμε ότι όλοι μας πρέπει να επιστρέψουμε στην κοινωνία, ένα μικρό έστω μέρος των πραγμάτων που αποκτήσαμε στη ζωή μας



Τόσο απλά ...

«Το μυαλό είναι σαν αλεξίπτωτο, αν δεν είναι ανοικτό δε δουλεύει» (Φρανκ Ζάπα)


Τετάρτη 21 Ιουνίου 2017

Συνάντηση Παπαδημητρίου - Ρος για εξαγωγές και επενδύσεις …

Ο κ. Παπαδημητρίου ενημέρωσε τον κ. Ross για την πρόσφατη συμφωνία που επιτεύχθηκε στο Eurogroup, για την κατάσταση της ελληνικής οικονομίας, τις προοπτικές ανάπτυξης, καθώς και τις επενδυτικές ευκαιρίες. 



Η συνάντηση, σύμφωνα με το ελληνικό υπουργείο, πραγματοποιήθηκε σε φιλικό κλίμα και οι δυο Υπουργοί συζήτησαν θέματα αμοιβαίου ενδιαφέροντος με έμφαση στην ενίσχυση της διμερούς συνεργασίας στους τομείς των εξαγωγών και των επενδύσεων.

Οι δυο αξιωματούχοι συζήτησαν επίσης θέματα ευρύτερου ενδιαφέροντος, μεταξύ των οποίων το μεταναστευτικό ζήτημα και οι σχέσεις της Ελλάδας με το Ισραήλ.

Σήμερα, ο κ. Παπαδημητρίου θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου στο National Press Club, και στη συνέχεια θα μεταβεί στη Νέα Υόρκη για να συμμετάσχει ως ομιλητής στο Greek Investment Forum, το οποίο διοργανώνει το Χρηματιστήριο Αθηνών και το Ελληνο-Αμερικανικό Εμπορικό Επιμελητήριο με τη συμβολή του Enterprise Greece. (ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ, UPD:13:42, Τετάρτη, 21 Ιουνίου 2017 13:40).


Δε λέω. Και εμένα μου αρέσουν τα ταξίδια και μάλιστα να ταξιδεύω ως VIP, να κοιμάμαι σε πολυτελή ξενοδοχεία ανάλογα της θέσεως μου, να τρώω και να πίνω σε καλά εστιατόρια και να με προσκαλούν και να μου επιδαψιλεύουν τιμές ως εκπρόσωπο χώρας και υπουργό με σημαντικό χαρτοφυλάκιο.

Αλλά εξηγήστε μας κ. Παπαδημητρίου, τι περιμένετε από τα ταξίδια και τις επαφές σας στις ΗΠΑ; Να επενδύσουν οι ΗΠΑ στην Ελλάδα; Δε βλέπουν τη κατάσταση; Δε ξέρουν τι γίνεται εδώ; Δεν έχουν πρεσβεία και αφοσιωμένους υπαλλήλους;

Θα ήθελα να σας βλέπω να συζητάτε καθημερινώς στην Ελλάδα με τους παράγοντες της Ελληνικής οικονομίας και τις παραγωγικές τάξεις και να διαμορφώνετε στρατηγικές ανάπτυξης της οικονομίας και μηχανισμούς απομάκρυνσης εμποδίων και αποτροπής του επιχειρείν και της καινοτομίας.

Δε βλέπουμε τίποτε από αυτά τα απλά και κατανοητά. Και έτσι κάνοντας βόλτες, επενδυτές και επενδύσεις δεν έρχονται στην Ελλάδα σας, κ. Παπαδημητρίου. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου