Περιβάλλον

Θα πειστούμε ότι οι πολτικοί έχουν σοβαρό πρόγραμμα για το Περιβάλλον μόνον αν δούμε άμεσα εκστρατεία για την απομάκρυνση των πάσης φύσεως σκουπιδιών που έχουν κατακλύσει την Ελλάδα (2007)

Κρίση και Προοπτικές ...

Τίποτε δεν θα γίνει αν το κράτος δεν γνωρίζει επακριβώς και ανά πάσα στιγμή τι του γίνεται.
Οι σύγχρονες κοινωνίες το έχουν επιτύχει χάρις στις τηλεματικές τεχνολογίες, δηλαδή πληροφορικής και επικοινωνιακών δικτύων.
Οι άθλιοι των Αθηνών, έχουν επιτύχει εν μέσω παγκοσμίου κοσμογονίας, να έχουν αποτρέψει τις εφαρμογές στην Ελλάδα.
Τώρα, αυτό πρέπει να είναι το κύριο μέλημα της κυβέρνησης και το απόλυτο μέτρο επιβολής από την πλευρά της Ευρωπαϊκής Ενώσεως, προκειμένου η Ελλάδα να μην πτωχεύσει και να ανακάμψει (2008).

Οι απαιτήσεις των καιρών ...

Οι απαιτήσεις των καιρών ...
- Ως πολίτες απαιτούμε το πολιτικό σύστημα και στην Ελλάδα να εκσυγχρονιστεί και να ακολουθήσει καινοτόμους δρόμους συμμετοχής των πολιτών

- Ως πολίτες πιστεύουμε ότι όλοι μας πρέπει να επιστρέψουμε στην κοινωνία, ένα μικρό έστω μέρος των πραγμάτων που αποκτήσαμε στη ζωή μας



Τόσο απλά ...

«Το μυαλό είναι σαν αλεξίπτωτο, αν δεν είναι ανοικτό δε δουλεύει» (Φρανκ Ζάπα)


Δευτέρα 13 Νοεμβρίου 2017

Να αλλάξει ο τρόπος παρουσίασης των ειδήσεων κ. ΕΣΡ …

Αν παρακολουθήσει κάνες τις ειδήσεις που παρουσιάζουν όλα τα ΜΜΕ εύκολα θα διαπιστώσει ότι ο κεντρικός παρουσιαστής ανακοινώνει μια είδηση και μετά καλεί ένα «δραστήριο ρεπόρτερ» να πει με περισσότερα λόγια τι ακριβώς λέει η είδηση. Πηγή μπορεί να είναι ο πρωθυπουργός, υπουργοί, ο Πάπας, ο αρχιεπίσκοπος, αρχηγοί κρατών, επιστήμονές, καλλιτέχνες, άνθρωποί των γραμμάτων, ακόμα και απλοί άνθρωποι.

Ο δαιμόνιος ρεπόρτερ παρουσιάζει και ξαναλέει την είδηση, μερικά ίσως κατά τον ίδιο ενδιαφέροντα επί πλέον στοιχεία, σχόλια και αφού εξαντληθεί και εξαντλήσει το ενδιαφέρον – κατά το σκηνοθέτη -  των θεατών και ακροατών, ο κεντρικός παρουσιαστής επί τέλους επιτρέπει στους πολίτες να ακούσου την είδηση ή δήλωση από πρώτο χέρι και από την πηγή που την πρωτοπαρουσίασε.

Νομίζουμε ότι όλο το σενάριο αποβλέπει στο να εξασφαλίσει μεροκάματο σε ακόμα ένα ή περισσότερους υπαλλήλους  των ΜΜΕ και να επεκτείνουν χωρίς λόγο τη διάρκεια της παρουσίασης της είδησης, χωρίς πολλές φορές τίποτε το ουσιαστικό.

Η λογική λέει ότι ο κεντρικός παρουσιαστής μπορεί να αναφέρει την είδηση, να παρουσιάζεται αυτούσια η δήλωση ή η είδηση και κατόπιν να καλείται ένας δημοσιογράφος ή/και «ρεπόρτερ» να σχολιάσει ίσως ή να διευκρινίσει ή να συνδυάσει τα λεχθέντα με άλλα γεγονότα ή ειδήσεις ή να αποκαλύψει τυχόν πρόσθετα ενδιαφέροντα στοιχεία.

Εσείς τι λέτε ώ συμπολίτες, συνακροατές συνθεατές και χρηματοδότες όλους του κυκλώματος της ενημέρωσης;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου