Περιβάλλον

Θα πειστούμε ότι οι πολτικοί έχουν σοβαρό πρόγραμμα για το Περιβάλλον μόνον αν δούμε άμεσα εκστρατεία για την απομάκρυνση των πάσης φύσεως σκουπιδιών που έχουν κατακλύσει την Ελλάδα (2007)

Κρίση και Προοπτικές ...

Τίποτε δεν θα γίνει αν το κράτος δεν γνωρίζει επακριβώς και ανά πάσα στιγμή τι του γίνεται.
Οι σύγχρονες κοινωνίες το έχουν επιτύχει χάρις στις τηλεματικές τεχνολογίες, δηλαδή πληροφορικής και επικοινωνιακών δικτύων.
Οι άθλιοι των Αθηνών, έχουν επιτύχει εν μέσω παγκοσμίου κοσμογονίας, να έχουν αποτρέψει τις εφαρμογές στην Ελλάδα.
Τώρα, αυτό πρέπει να είναι το κύριο μέλημα της κυβέρνησης και το απόλυτο μέτρο επιβολής από την πλευρά της Ευρωπαϊκής Ενώσεως, προκειμένου η Ελλάδα να μην πτωχεύσει και να ανακάμψει (2008).

Οι απαιτήσεις των καιρών ...

Οι απαιτήσεις των καιρών ...
- Ως πολίτες απαιτούμε το πολιτικό σύστημα και στην Ελλάδα να εκσυγχρονιστεί και να ακολουθήσει καινοτόμους δρόμους συμμετοχής των πολιτών

- Ως πολίτες πιστεύουμε ότι όλοι μας πρέπει να επιστρέψουμε στην κοινωνία, ένα μικρό έστω μέρος των πραγμάτων που αποκτήσαμε στη ζωή μας



Τόσο απλά ...

«Το μυαλό είναι σαν αλεξίπτωτο, αν δεν είναι ανοικτό δε δουλεύει» (Φρανκ Ζάπα)


Τρίτη 14 Νοεμβρίου 2017

  Στην Αυστραλία ο Δ. Παπαδημητρίου για προσέλκυση επενδύσεων …

Στην Αυστραλία βρίσκεται ο υπουργός Οικονομίας και Ανάπτυξης Δημήτρης Παπαδημητρίου

στο πλαίσιο της συμμετοχής του στο Επενδυτικό Road Show της Αυστραλίας που πραγματοποιείται 13-20 Νοεμβρίου.

Όπως επισημαίνεται από πλευράς υπουργείου, σκοπός του ταξιδιού είναι η προσέλκυση άμεσων ξένων επενδύσεων μέσω της προβολής της επιχειρηματικής και επενδυτικής φυσιογνωμίας της χώρας στην αυστραλιανή επενδυτική κοινότητα. …(ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ, UPD:18:44, Δευτέρα, 13 Νοεμβρίου 2017 18:42).

Θαυμάσια σύντροφοι. Τώρα που έχουμε λεφτά και τα ζώα οι πολίτες κοιμούνται όρθιοι, να κάνουμε τα ταξίδια της ζωής μας, να περάσουμε καλά και να μας μείνει και κάτι τις για το μέλλον.

Έχουμε και καλή δικαιολογία, παιδιά. ‘Όλοι περιμένουν επενδύσεις και αν χρειαστεί θα βάλουμε τα δυνατά μας γυρίζοντας σε Ανατολή και Δύση προκειμένου να υπερασπιστούμε το δημόσιο συμφέρον και να αυγατίσουμε τα ποσοστά των εξωτερικών επενδύσεων, που λες και έχουν πάθει νευρική ανορεξία και κινδυνεύουν με εξαφάνιση και τραγικό τέλος.

Αλλά αυτοί στις επάλξεις. Και ο θαυμάσιος καθ. και υπουργός κ. Δήμος Παπαδημητρίου καθημερινώς αποδεικνύει ότι ο εξαιρετικός πρωθυπουργός μας με το αλάνθαστο ένστικτό του σωστά τον επέλεξε να ηγηθεί της Οικονομίας και της Ανάπτυξης. Αρκεί να διαβάσετε το εξαιρετικά βαρύ πρόγραμμα του για να διαπιστώσετε τις άοκνες προσπάθειές του και τα εκπληκτικά αποτελέσματα που έχει επιτύχει μέχρι σήμερα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου