Περιβάλλον

Θα πειστούμε ότι οι πολτικοί έχουν σοβαρό πρόγραμμα για το Περιβάλλον μόνον αν δούμε άμεσα εκστρατεία για την απομάκρυνση των πάσης φύσεως σκουπιδιών που έχουν κατακλύσει την Ελλάδα (2007)

Κρίση και Προοπτικές ...

Τίποτε δεν θα γίνει αν το κράτος δεν γνωρίζει επακριβώς και ανά πάσα στιγμή τι του γίνεται.
Οι σύγχρονες κοινωνίες το έχουν επιτύχει χάρις στις τηλεματικές τεχνολογίες, δηλαδή πληροφορικής και επικοινωνιακών δικτύων.
Οι άθλιοι των Αθηνών, έχουν επιτύχει εν μέσω παγκοσμίου κοσμογονίας, να έχουν αποτρέψει τις εφαρμογές στην Ελλάδα.
Τώρα, αυτό πρέπει να είναι το κύριο μέλημα της κυβέρνησης και το απόλυτο μέτρο επιβολής από την πλευρά της Ευρωπαϊκής Ενώσεως, προκειμένου η Ελλάδα να μην πτωχεύσει και να ανακάμψει (2008).

Οι απαιτήσεις των καιρών ...

Οι απαιτήσεις των καιρών ...
- Ως πολίτες απαιτούμε το πολιτικό σύστημα και στην Ελλάδα να εκσυγχρονιστεί και να ακολουθήσει καινοτόμους δρόμους συμμετοχής των πολιτών

- Ως πολίτες πιστεύουμε ότι όλοι μας πρέπει να επιστρέψουμε στην κοινωνία, ένα μικρό έστω μέρος των πραγμάτων που αποκτήσαμε στη ζωή μας



Τόσο απλά ...

«Το μυαλό είναι σαν αλεξίπτωτο, αν δεν είναι ανοικτό δε δουλεύει» (Φρανκ Ζάπα)


Κυριακή 26 Νοεμβρίου 2017

Πλήρες ξεχαρβάλωμα και το ΕΣΡ περί άλλα τυρβάζει …

Στις 24/11 πέσαμε για λίγο στην εκπομπή Τατιάνα, στο κανάλι Ε της τιβί.

Τρομάξαμε.

Η παρουσιάστρια με ύφος γεμάτο προσποιητό οίκτο παρουσίαζε επί ώρα στις οθόνες τη φωτογραφία μιας κυρία για την οποία έλεγε ότι της είχε πει ότι «τη βίαζε ο πατέρας της, όταν ήταν 7 ετών, μετά τσακώθηκε με τη μητέρα της γιατί της πήρε τον άνδρα, έπαιρνε ναρκωτικά, έκανε φυλακή και έχει και ένα παιδί». Και έλεγε «περισσότερα σε λίγο».

Πως εντοπίζουν τις περιπτώσεις;  Πως πείθουν τους ανθρώπους να λένε δημοσίως το δράμα τους; Τους πληρώνουν; Και το νοήμον κοινό από κάτω γιατί χειροκροτεί καθ' υπόδειξη. Έκλεισα τη τηλεόραση αγανακτισμένος. 

Τέτοιες περιπτώσεις πρέπει να είναι στα χέρια ειδικών και όχι άθλιων εκμεταλλευτών με σκοπό το κέρδος και την προβολή.

Κύριοι του ΕΣΡ, κινηθείτε άμεσα και προστατεύστε την προσωπικότητα πονεμένων ανθρώπων που χρειάζονται υποστήριξη και επιστημονική φροντίδα και όχι διασυρμό από άθλιους πλούσιους εκμεταλλευτές.

Αλλά εκεί στο ΕΣΡ μάλλον δε βλέπουν τιβί και αδιαφορούν πλήρως και προκλητικώς.

Τι να πει κανείς. Ας ελπίσουμε ότι μετά τη καταγγελία μας θα ασχοληθούν με τις άθλιες πρακτικές, αθλίων ανθρώπων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου