Περιβάλλον

Θα πειστούμε ότι οι πολτικοί έχουν σοβαρό πρόγραμμα για το Περιβάλλον μόνον αν δούμε άμεσα εκστρατεία για την απομάκρυνση των πάσης φύσεως σκουπιδιών που έχουν κατακλύσει την Ελλάδα (2007)

Κρίση και Προοπτικές ...

Τίποτε δεν θα γίνει αν το κράτος δεν γνωρίζει επακριβώς και ανά πάσα στιγμή τι του γίνεται.
Οι σύγχρονες κοινωνίες το έχουν επιτύχει χάρις στις τηλεματικές τεχνολογίες, δηλαδή πληροφορικής και επικοινωνιακών δικτύων.
Οι άθλιοι των Αθηνών, έχουν επιτύχει εν μέσω παγκοσμίου κοσμογονίας, να έχουν αποτρέψει τις εφαρμογές στην Ελλάδα.
Τώρα, αυτό πρέπει να είναι το κύριο μέλημα της κυβέρνησης και το απόλυτο μέτρο επιβολής από την πλευρά της Ευρωπαϊκής Ενώσεως, προκειμένου η Ελλάδα να μην πτωχεύσει και να ανακάμψει (2008).

Οι απαιτήσεις των καιρών ...

Οι απαιτήσεις των καιρών ...
- Ως πολίτες απαιτούμε το πολιτικό σύστημα και στην Ελλάδα να εκσυγχρονιστεί και να ακολουθήσει καινοτόμους δρόμους συμμετοχής των πολιτών

- Ως πολίτες πιστεύουμε ότι όλοι μας πρέπει να επιστρέψουμε στην κοινωνία, ένα μικρό έστω μέρος των πραγμάτων που αποκτήσαμε στη ζωή μας



Τόσο απλά ...

«Το μυαλό είναι σαν αλεξίπτωτο, αν δεν είναι ανοικτό δε δουλεύει» (Φρανκ Ζάπα)


Τετάρτη 27 Δεκεμβρίου 2017

Όταν η Ελλάδα έχει μεγάλο ηγέτη, μεγαλουργεί …

Ετοιμος ο Hellas-Sat4 - Πρόκειται να εκτοξευτεί το καλοκαίρι του 2018 (ΦΩΤΟ)

Ο νέος Hellas-Sat, ολοκληρώθηκε και έχει ήδη μεταφερθεί στην Καλιφόρνια των ΗΠΑ …

«Όλα βαίνουν καλώς, μέσα στον Ιανουάριο θα γίνει μια συνάντηση στην Ελλάδα, για να συζητήσουμε την πρόοδο της κατασκευής του δορυφόρου ενώ έχουν κληθεί οι υπουργοί Ελλάδας και Κύπρου ώστε να δουν το δορυφόρο πριν την εκτόξευση», είπε μιλώντας στο ραδιόφωνο του ΑΠΕ-ΜΠΕ, «Πρακτορείο 104,9FM» o διευθύνων σύμβουλος της HELLAS SAT, Χριστόδουλος Πρωτοπαπάς … (ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ, ΕΛΛΑΔΑ 13:23, 24 Δεκεμβρίου 2017).

Σε ευχαριστούμε Αλέξη. Μετά τις τόσες πολλές και μεγάλες επιτυχίες μας εκτόξευσες και στο Διάστημα. Η ηγεσία σου απέβη καταλυτική για την επιστημονική Ελλάδα, τους Έλληνες και τη φήμη μας ανά τον Κόσμο.

Τα επιτεύγματα της Ελλάδος όπως τα περιγράφει ο οραματιστής και  πρωτοπόρος υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής κλπ., είναι  συνταρακτικά και επισύρουν το διεθνή θαυμασμό.

Αλέξη μας έκανες το καλύτερο δώρο Χριστουγέννων. Το 2017 αποδεικνύεται έτος ορόσημο και σημείο εκκίνησης για νέα μοναδικά επιτεύγματα. Όπως αυτά του Πανεπιστημίου Αθηνών που διαβάσαμε στην εφημερίδα ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ της 23ης Δεκεμβρίου 2017.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου