Περιβάλλον

Θα πειστούμε ότι οι πολτικοί έχουν σοβαρό πρόγραμμα για το Περιβάλλον μόνον αν δούμε άμεσα εκστρατεία για την απομάκρυνση των πάσης φύσεως σκουπιδιών που έχουν κατακλύσει την Ελλάδα (2007)

Κρίση και Προοπτικές ...

Τίποτε δεν θα γίνει αν το κράτος δεν γνωρίζει επακριβώς και ανά πάσα στιγμή τι του γίνεται.
Οι σύγχρονες κοινωνίες το έχουν επιτύχει χάρις στις τηλεματικές τεχνολογίες, δηλαδή πληροφορικής και επικοινωνιακών δικτύων.
Οι άθλιοι των Αθηνών, έχουν επιτύχει εν μέσω παγκοσμίου κοσμογονίας, να έχουν αποτρέψει τις εφαρμογές στην Ελλάδα.
Τώρα, αυτό πρέπει να είναι το κύριο μέλημα της κυβέρνησης και το απόλυτο μέτρο επιβολής από την πλευρά της Ευρωπαϊκής Ενώσεως, προκειμένου η Ελλάδα να μην πτωχεύσει και να ανακάμψει (2008).

Οι απαιτήσεις των καιρών ...

Οι απαιτήσεις των καιρών ...
- Ως πολίτες απαιτούμε το πολιτικό σύστημα και στην Ελλάδα να εκσυγχρονιστεί και να ακολουθήσει καινοτόμους δρόμους συμμετοχής των πολιτών

- Ως πολίτες πιστεύουμε ότι όλοι μας πρέπει να επιστρέψουμε στην κοινωνία, ένα μικρό έστω μέρος των πραγμάτων που αποκτήσαμε στη ζωή μας



Τόσο απλά ...

«Το μυαλό είναι σαν αλεξίπτωτο, αν δεν είναι ανοικτό δε δουλεύει» (Φρανκ Ζάπα)


Κυριακή 17 Δεκεμβρίου 2017

Πρόταση ...για το τρόπο που πολιτεύεται ο κ. Αλέξης Τσίπρας ...

Οι ευρωπαίοι ηγέτες έχουν μέχρι σήμερα δώσει πάρα πολλά μαθήματα στον εκλεκτό τους και εν πολλοίς προστατευόμενό τους, σχετικά νέο και ακατέργαστο όταν τουλάχιστον ανέλαβε, πρωθυπουργό της Ελλάδος, κ. Αλέξη Τσίπρα. 

Σε θέματα πολιτικής, στρατηγικής, διαπραγματεύσεων, συμπεριφοράς μεταξύ ηγετών, σεβασμού των αποφάσεων και των συνθηκών, ακόμα και καλής συμπεριφοράς έναντι αντιθέτων απόψεων, ακόμα και διαφωνούντων ομολόγων.

Πρέπει λοιπόν να του δώσουν μαθήματα και για το πως συμπεριφέρεται ένας πολιτικός που εκλέχτηκε πρωθυπουργός κατά πλειοψηφία (έχει εκλεγεί με 30% των ψήφων του εκλογικού σώματος) ως προς τους αντιπάλους του στο Κοινοβούλιο και την πολιτική ζωή και εν τέλει στους πολίτες.

Ο λόγος πρέπει να είναι εθνικός, συμφιλιωτικός, συναινετικός, ακριβής, αληθινός, ενθαρρυντικός, σύγχρονος, ουσιώδης, προοδευτικός, διεγερτικός, απλός, κατανοητός ...

Το παρελθόν πρέπει να χρησιμοποιείται μόνον για να ενισχυθούν λύσεις, έργα, προγράμματα, σχεδιασμοί, στρατηγικές, συμμαχίες, πρωτοβουλίες ... 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου