Περιβάλλον

Θα πειστούμε ότι οι πολτικοί έχουν σοβαρό πρόγραμμα για το Περιβάλλον μόνον αν δούμε άμεσα εκστρατεία για την απομάκρυνση των πάσης φύσεως σκουπιδιών που έχουν κατακλύσει την Ελλάδα (2007)

Κρίση και Προοπτικές ...

Τίποτε δεν θα γίνει αν το κράτος δεν γνωρίζει επακριβώς και ανά πάσα στιγμή τι του γίνεται.
Οι σύγχρονες κοινωνίες το έχουν επιτύχει χάρις στις τηλεματικές τεχνολογίες, δηλαδή πληροφορικής και επικοινωνιακών δικτύων.
Οι άθλιοι των Αθηνών, έχουν επιτύχει εν μέσω παγκοσμίου κοσμογονίας, να έχουν αποτρέψει τις εφαρμογές στην Ελλάδα.
Τώρα, αυτό πρέπει να είναι το κύριο μέλημα της κυβέρνησης και το απόλυτο μέτρο επιβολής από την πλευρά της Ευρωπαϊκής Ενώσεως, προκειμένου η Ελλάδα να μην πτωχεύσει και να ανακάμψει (2008).

Οι απαιτήσεις των καιρών ...

Οι απαιτήσεις των καιρών ...
- Ως πολίτες απαιτούμε το πολιτικό σύστημα και στην Ελλάδα να εκσυγχρονιστεί και να ακολουθήσει καινοτόμους δρόμους συμμετοχής των πολιτών

- Ως πολίτες πιστεύουμε ότι όλοι μας πρέπει να επιστρέψουμε στην κοινωνία, ένα μικρό έστω μέρος των πραγμάτων που αποκτήσαμε στη ζωή μας



Τόσο απλά ...

«Το μυαλό είναι σαν αλεξίπτωτο, αν δεν είναι ανοικτό δε δουλεύει» (Φρανκ Ζάπα)


Σάββατο 5 Ιουλίου 2014

Τι ξευτίλα …

Η Ελλάδα, μια χώρα της ελεύθερης οικονομίας και της ελεύθερης διακίνησης ανθρώπων, προϊόντων χρημάτων και παλαιότερα ιδεών, κατάντησε να άγεται και να φέρεται από δήθεν αριστερούς που ξερογλείφονται επί 70 χρόνια να γίνουν χαλίφηδες και χωροφύλακες στη θέση των χαλίφηδων και των χωροφυλάκων της δεξιάς νομενκλατούρας, της διαπλοκής και της ληστείας κάθε δημόσιου αγαθού με αξία.

Ασφαλώς υπήρξε πρόοδος και η σημερινή Ελλάδα δεν έχει καμιά σχέση με την καθημαγμένη Ελλάδα των ετών της δεκαετίας του ’50 και του ’60.

Ωστόσο όλοι οι πολιτικοί μαζί, χέρι χέρι και τρώγοντας, και πίνοντας  και απομυζώντας κάθε ικμάδα της ελληνικής κοινωνίας την έφεραν στο Γολγοθά του 2008 και επέκεινα. Και τώρα όλοι προσπαθούμε να συνέλθουμε και να δούμε τι πρέπει  να κάνουμε, για να γίνουμε πραγματικοί ευρωπαίοι και να ανασυγκροτήσουμε μια πραγματικά σύγχρονη κοινωνία.

Αλλά ο δρόμος κάθε άλλο παρά εύκολος και ευθύς αποδεικνύεται.

Και ξαφνικά άρχισε να αχνοφαίνεται στον ορίζοντα η ανατολή της αριστερής γελοιότητας, ορισμένων απολιθωμάτων του εμφυλίου και κυρίως των απορριμμάτων του πάλαι ποτέ κραταιού ΠΑΣΟΚ και των συνοδοιπόρων του. Και οι αστοί, οι επιχειρηματίες, οι πνευματικοί άνθρωποι, οι ελεύθεροι επαγγελματίες, οι έμποροι, οι φιλοευρωπαίοι, οι καπιταλιστές, φαίνεται ακόμα να βρίσκονται σε μακάριο ύπνο και να μοιάζει ότι όλοι περιμένουν τους βαρβάρους, ως μια κάποια λύση.

Βλέπουμε την Ελλάδα γεμάτη από καλοζωισμένους συνδικαλιστές, προνομιούχους, λεφτάδες, καλοντυμένους, με Rolex, να απειλούν συνεχώς και μονίμως θεούς και δαίμονες εν ονόματι του ελληνικού λαού, τον οποίο εκείνοι ρήμαξαν και θέλουν να αποτελειώσουν. Και όλοι αυτοί εμφανίζονται ως αριστεροί, κουμουνιστές, αντάρτες, αναρχοαυτόνομοι, αναρχικοί, σοσιαλιστές, σοβιετικοί δημοκράτες. Με αριστερό παράλογο λόγο και κυρίως αριστερά συνθήματα.

Κανείς άλλης παράταξης στο προσκήνιο. Κανείς με άλλες απόψεις. Κανείς με επιχειρήματα. Κανείς με σοβαρό και τεκμηριωμένο λόγο. Κανείς με ιστορία, επιτυχημένη επαγγελματική σταδιοδρομία, κανείς με αποδείξεις αριστείας, ικανότητας και προσφοράς στη κοινωνία.

Και οι δεξιοί και οι αστοί έχουν φαίνεται προετοιμαστεί για τον αναμενόμενο ανασκολοπισμό τους και την άνευ όρων υποταγή τους σε ανθρωπάρια και υπανθρώπους, που ξερογλείφονται για το δεύτερο γύρο του εμφυλίου.   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου