Περιβάλλον

Θα πειστούμε ότι οι πολτικοί έχουν σοβαρό πρόγραμμα για το Περιβάλλον μόνον αν δούμε άμεσα εκστρατεία για την απομάκρυνση των πάσης φύσεως σκουπιδιών που έχουν κατακλύσει την Ελλάδα (2007)

Κρίση και Προοπτικές ...

Τίποτε δεν θα γίνει αν το κράτος δεν γνωρίζει επακριβώς και ανά πάσα στιγμή τι του γίνεται.
Οι σύγχρονες κοινωνίες το έχουν επιτύχει χάρις στις τηλεματικές τεχνολογίες, δηλαδή πληροφορικής και επικοινωνιακών δικτύων.
Οι άθλιοι των Αθηνών, έχουν επιτύχει εν μέσω παγκοσμίου κοσμογονίας, να έχουν αποτρέψει τις εφαρμογές στην Ελλάδα.
Τώρα, αυτό πρέπει να είναι το κύριο μέλημα της κυβέρνησης και το απόλυτο μέτρο επιβολής από την πλευρά της Ευρωπαϊκής Ενώσεως, προκειμένου η Ελλάδα να μην πτωχεύσει και να ανακάμψει (2008).

Οι απαιτήσεις των καιρών ...

Οι απαιτήσεις των καιρών ...
- Ως πολίτες απαιτούμε το πολιτικό σύστημα και στην Ελλάδα να εκσυγχρονιστεί και να ακολουθήσει καινοτόμους δρόμους συμμετοχής των πολιτών

- Ως πολίτες πιστεύουμε ότι όλοι μας πρέπει να επιστρέψουμε στην κοινωνία, ένα μικρό έστω μέρος των πραγμάτων που αποκτήσαμε στη ζωή μας



Τόσο απλά ...

«Το μυαλό είναι σαν αλεξίπτωτο, αν δεν είναι ανοικτό δε δουλεύει» (Φρανκ Ζάπα)


Τετάρτη 11 Φεβρουαρίου 2015

Εξοπλιστικά: Κάθειρξη 14 ετών για τον Ντ. Μιχαηλίδη πρότεινε η εισαγγελέας …

Ποινή κάθειρξης 14 ετών πρότεινε η Εισαγγελέας του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων για τον πρώην υπουργό Εσωτερικών της Κύπρου Ντίνο Μιχαηλίδη και για τον γιο του Μιχάλη, στην υπόθεση των ρωσικών αντιαεροπορικών συστημάτων TOR M1, όταν Υπουργός ήταν ο Άκης Τσοχατζόπουλος.

Την ποινή της ισόβιας κάθειρξης πρότεινε για τον καταζητούμενο Αλ Σαγιαντ Φουάντ και τον πρώην σύμβουλο του Νομικού Συμβουλίου του Κράτους Αν. Σοφό καθώς και επιπλέον 15 χρόνια φυλάκισης για τον πρώτο κατηγορούμενο και 10 για τον δεύτερο.

Για τη σύζυγο του Αν. Σοφού, που κατηγορείται για συνέργεια σε ξέπλυμα βρώμικου χρήματος, η εισαγγελική λειτουργός πρότεινε να της επιβληθεί ποινή κάθειρξης 10 ετών. (ΝΑΥΤΕΜΠ{ΟΡΙΚΗ, UPD:13:36, Τετάρτη, 11 Φεβρουαρίου 2015 13:34).

Μπράβο. Πάλι χάδια το σεβαστό δικαστήριο;

Και για τα λεφτά τίποτε; Τσιμουδιά;

Μετά από 2-3 χρόνια και εφέσεις πάλι δικά μας θάναι.

Θαυμάσια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου