Περιβάλλον

Θα πειστούμε ότι οι πολτικοί έχουν σοβαρό πρόγραμμα για το Περιβάλλον μόνον αν δούμε άμεσα εκστρατεία για την απομάκρυνση των πάσης φύσεως σκουπιδιών που έχουν κατακλύσει την Ελλάδα (2007)

Κρίση και Προοπτικές ...

Τίποτε δεν θα γίνει αν το κράτος δεν γνωρίζει επακριβώς και ανά πάσα στιγμή τι του γίνεται.
Οι σύγχρονες κοινωνίες το έχουν επιτύχει χάρις στις τηλεματικές τεχνολογίες, δηλαδή πληροφορικής και επικοινωνιακών δικτύων.
Οι άθλιοι των Αθηνών, έχουν επιτύχει εν μέσω παγκοσμίου κοσμογονίας, να έχουν αποτρέψει τις εφαρμογές στην Ελλάδα.
Τώρα, αυτό πρέπει να είναι το κύριο μέλημα της κυβέρνησης και το απόλυτο μέτρο επιβολής από την πλευρά της Ευρωπαϊκής Ενώσεως, προκειμένου η Ελλάδα να μην πτωχεύσει και να ανακάμψει (2008).

Οι απαιτήσεις των καιρών ...

Οι απαιτήσεις των καιρών ...
- Ως πολίτες απαιτούμε το πολιτικό σύστημα και στην Ελλάδα να εκσυγχρονιστεί και να ακολουθήσει καινοτόμους δρόμους συμμετοχής των πολιτών

- Ως πολίτες πιστεύουμε ότι όλοι μας πρέπει να επιστρέψουμε στην κοινωνία, ένα μικρό έστω μέρος των πραγμάτων που αποκτήσαμε στη ζωή μας



Τόσο απλά ...

«Το μυαλό είναι σαν αλεξίπτωτο, αν δεν είναι ανοικτό δε δουλεύει» (Φρανκ Ζάπα)


Σάββατο 14 Φεβρουαρίου 2015

Θεσσαλονίκη: Εισαγγελέας για αποκλειστικές νοσοκόμες χωρίς άδεια επαγγέλματος …

Τη διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης, προκειμένου να διερευνηθεί το φαινόμενο της παροχής υπηρεσιών υγείας, από νοσοκόμες χωρίς γνώσεις νοσηλευτικής και άδεια επαγγέλματος διέταξε σήμερα ο εισαγγελέας πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης, Λάμπρος Τσόγκας.
Αφορμή για την εισαγγελική παρέμβαση αποτέλεσε η σύλληψη δύο γυναικών στη Θεσσαλονίκη, που κατηγορούνται ότι παρείχαν παράνομα υπηρεσίες αποκλειστικού νοσοκόμου, χωρίς να πληρούν τις προβλεπόμενες προϋποθέσεις. Πρόκειται για μία 53χρονη ελληνικής καταγωγής και μία 48χρονη αλλοδαπή, οι οποίες, σύμφωνα με την Αστυνομία, στερούνταν άδειας εργασίας και πιστοποιητικού υγείας, ενώ, παράλληλα, δεν ήταν καταχωρημένες στο εθνικό μητρώο αποκλειστικών νοσοκόμων.

Οι δύο συγκεκριμένες συλλήψεις έγιναν στη διάρκεια της νύχτας, σε ισάριθμα νοσοκομεία της Θεσσαλονίκης, στο πλαίσιο αιφνιδιαστικών αστυνομικών ελέγχων, για την αντιμετώπιση της παράνομης εργασίας, της έκθεσης ασθενών σε κίνδυνο, αλλά και της φοροδιαφυγής. (ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ, UPD:17:57 , Παρασκευή, 13 Φεβρουαρίου 2015 17:54).

Πάλι τα ίδια.

Εμείς έχουμε προσπαθήσει στο παρελθόν αλλά και σχετικά πρόσφατα, από το Μάιο του 2014 να κάνουμε τους κκ. υπουργούς Γεωργιάδη και Βορίδη να ασχοληθούν με το θέμα, αλλά μας κορόιδευαν και αδιαφορούσαν είτε αυτοί, είτε οι συνεργάτες τους είτε και οι δύο. Απευθυνθήκαμε επίσης και στο ΙΚΑ/ΕΟΠΥΥ, αλλά ίδια κοροϊδία.


Θα προσπαθήσουμε να θέσουμε το θέμα και στο ρέκτη νέο υπουργό κ. Κουρουμπλή, αλλά δεν είμαστε καθόλου αισιόδοξοι, λόγω των κυκλωμάτων και της διαπλοκής που έχουμε αντιληφθεί ότι υπάρχουν.

Αναμένουμε όμως και ελπίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου